Komentari (306)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba srbi, vise nemate Titino oruzje, sad ga mozete duuuuvati koliko hocete
Mirza Mehinovic: Treba reći Bošnjacima istinu,poraženi smo,pobijeni,opljačkani i protjerani,zbijeni na 23 % BiH.Srbi su nas istrijebili iz pola Bosne i na našoj zelji formirali RS.Ta klerofašistička tvorevina je legalizirana,Srbija ju je stvorila i ona ju čuva.Bošnjaci su dodatno poniženi ovim presudama i narod bez budućnosti.Ko to ne vidi,jako je naivan. https://www.facebook.com/Klix.ba
Imali su pa opet nisu smjeli nista, samo po civilima, na nama su i najveće vojne sile lomile zube :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Cuj krave.. pa nije bilo to predmet rasprave jeli ili nije genocidna' nego sta ti je tatko radio .Tipican primjer srpskog pretvaranja poraza u pobjedu kroz istoriju.
sasvim je legitimna stvar da bosnjaci napadaju srbe i da zele da ukinu republiku srpsku i pokolju srbe...kao sto je nadam se legitimna stvar i da se srbi brane i da ubiju svakog agresora na srbe i republiku srpsku...
@Simonsen ...pa bilo je toga...pogotovu u krajini...ali mene to ne interesuje...to je medju bosnjacki sukob...ja ne gledam u tudje dvoriste
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kamo sreć da je jadna majka abortirala ovog monstruma!
Poruka ćerki ovog kasapina je presuda je izrečena, a izrečena je i institucijama RS-a prije toga, kao i Srbiji za pomaganje ! Tako da sada srbijanski i spinovi bosanskih srba i nemaju baš neki efekat. Sem, ako se opet pokušava sakriti istina! A suđenja još nisu zvršena. Mladiću će se natovariti još više krivice i tako zokružiti genocidnost Republike Srpske. Kod ove dvojice ne postoji pojedinačna odgovornost oni su bili gospodari života i smrti u to doba.
Pa ovaj fašista je trećinu jednog naroda bio osudio na smrt, trećinu na progonstvo i trečinu je htio da pokrsti! Međunarodno pravo kaže - GENOCID! Tako i presudi.
To samo njima ide na obraz, a znamo svibda su Srbi narod bez obraza i bez casti, stonsu nebrojeno puta dokazalinu zadnjih 30 godina. Oni doduse jos ne shvataju da ce ta njihova zloba na kraju unistiti njih same i nikog drugog. Mi Bosnjaci se nakon jucerasnjeg DOKAZANOG GENOCIDA trebamo okrenuti sami sebi, graditi dobre odnose sa Hrvatima i Hrvatskom, i naravno dopustiti onoj saci normalnih Srba da nam se pridruzi. Ne osvrtat se na genocidnu bagru, kompletno bojkotivati sve sto dolazi iz Srbije.
Kurir i Blic svakako jesu četnička glasila, a ti pojedini portalu su nebitni ... Prema tome nema mjesta iznenađenju ... ! ! !
Komentar Valentina Inzka na presudu u vijestima ZIB 24 austrijske TV: https://www.youtube.com/watch?v=WRKbzuNo35o
Republiku Srpsku treba ogradit ogradom i turit struju u ogradu, turim vam ga majci. Cacekajte drugostepenu presudu, videt ce te da ce Radovanu kazna biti prepolovljena.
Šipuga Radovane
da li su bosnjaci konacno spremni da dozive katarzu i da kazu istinu???...alija izedbegovic je da bi ostvario svoj san kalifat zrtvovao svoj narod......da li su bosnjaci spremni da to priznaju???
@NoridCMHgI ....sto ne tekbiras?
Nabijem i njih i njihovog heroja
Šta danas kaže Beogradska Politika: >>> Можда би неки „крај историје” за Србију и био од користи, ако само погледамо колике повесне наслаге носимо на себи деценијама и вековима. Али изгледа да нисмо ми те среће: Черчил је својевремено добро објаснио да Срби производе историју радећи ако треба и прековремено, у три наврата.
da li su bosnjaci konacno spremni da dozive katarzu i da kazu istinu???...alija izedbegovic je da bi ostvario svoj san kalifat zrtvovao svoj narod......da li su bosnjaci spremni da to priznaju???
@serbicaD - san o kalifatu je Dodikova izmišljotina. Istina je o ZELENOJ TRANSVERZALI. Alija sa tim nazivom, kasnije, pokazaće se i velikom strahu SPS-a, nije imao blge veze. Milošević j predosjećao da će se takvo šta desiti i eto desilo se! " Kalifat" nije isto što je trebalo da bude velika Srbija. Alija nigdje ne spominje" trećinu protjerati, trećinu pobiti i trećinu pokrstiti! Tako da je sada ta floskula,neprijatelja srpskog naroda, bila presudna u činjenju genocida i naravno presudu genocidu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Srbi su identifikovani kao teroristi jer Haski Sud zna istoriju Bosne: nikada do dolaska prosrbijanskih spijuna poput garasina nije bilo srba u Bosni. Njihov kralj je bio Tvrtko, kojeg su izdali za dzak brasna i suplju pricu nakicenog popa. Bosna je Bosnjacka , 1000 godina, i to Bosnjaka svih vjeroispovjesti. To sto je Bosnjackim pravoslavcima pomucen um, to je problem u njihovom mozgu. Nazalost dozvolili su da budu prisvojeni od srbijanskih popova i izdali naciju svojih predaka Bosnjaka.
@ninina srbi=genocid
vucic sutra ujutro na sastanak sa patrijarhom, pa na vanrednu skupstinu..ako opet pocne promotivni program o ugrozenim srbima, i pocnu da nosaju kosti - znamo koliko je sati
jednostavno receno nema agresije nema genocida.tacka
@mister_no_ srbi nemaju srama niti stida oni su jednostavno genocidno zlo u evropi i jedini naravno
@nijetebriga samo za vas jedan tor ogradjen stilet zicom i zidom 10 metara pa radite sta hocete jer vama nije mesto sa normalnim svetom
Istruho dabogda u hagu u najgorim mukama
Pa ima li...? Ima li...? Ičega? Možda neko pitanje? Zrnce sumnje? Ili je to zrnce grupa koja pita? Oni hrabri, u ovom vremenu. Ima ih velikih. Tačka. Heroj vam jopet nastradao. Pa to je nepravda!.. Čija baba crnu vunu prede...Ep, na tebe je red! Uzimaj gusle i kajdanku!