Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto jest jest katastrofa je, a isto tako mi je katastrofa kada vidim snimak snimljen uspravno...
trebalo je imati muda i stajat ovdje i snimat
uzas
strasno koja sila samo ove vode kad nosi onoliko drvece. Priroda jednostavno.
menio ovo nije jasno odakle ovolika voda odjednom.,
vidjeli smo kako je srbijanci, drzite se i vi i nek je sretan oporavak...
Nek im je Bog na pomoci :(
strašno.odnese onaj auto ko da je prazna kutija od šibica !
Pitaju novinari babu jel u tebe poplavilo. kaze ona nije u mene al je snahi uslo dol 20 centi
Molio bih da uradite anketu na linku ispod, treba jos 170 ispitanika u ime nauke: http://questionpro.com/t/AI5go... Traje 2 minuta, samo klikanje nista dopunjavanje i anonimna je :) Hvala svima!!!!!
Ovim budalama koji likuju za nesrecu ovih ljudi zato sto su Srbi mogu reci da se malo informisete pa ce te videti da u tom selu zive Vlasi.Dokle ljudska glupost moze ici to je neverovatno.
Nadam se da poslije ovoga srbi neće razbit prozore na nekoj džamiji ili zapalit zastavu BiH...
Pa imaju dobar povod :)
O čemu ti jadniče ?
Ovo je presteasno. Ne daj Boze nikome.
jbt, ovdje pola voda pola drvece, gdje se to zapriječi joj haosa, katastrofa
Sad ce dodik da posalje pomoc srbiji.
Kladovoj u Bugarskoj tu ne zive srbi tu zive Vlaji poseban narod pricaju vlaski jezik nemaju nista sa smrdima,toj bugarska pokraina,
timocka kraina koju je opet dodijelio berlinski kongres smrdiji vjestackoj drzavi,vojvodina,sandzak timocka kraina tamo vrsac toj rumunski dio presevska dolina albanska,sta ostaje Bg pasaluk i sumadija.
@srchavez pa vcas zovemo vlasi zato sto vas turska dovela sa sobom kao sluge iz rumunije i bugarske i naseljavala na puste dijelove BIh zato i jeste svi po brdima i vukojebinama,viste izbjeglice u Bih normalno ima malo i onih sto su prodali naciju pa preko noci postali srbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)