Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam dan kada će ove naše lopove (a za koje je ovaj Bandić "mala maca"), početi ovako hapsiti i zatvarati...
A taj dan je NIKAD. Bar na ovom svijetu. JOs su si ljudi zabiberili glasajuci opet za iste.
Da li je ovo pocasni kriminalac Sarajeva :D
'' te se uputio prema pritvor.'' Prema yebenom pritvorU Ok za Avaz, imaju donekle opravdanje ali ba udarite se u glavu malo tako vam tako :)
Kakva je ovo sad vijest? U 2 sata poslije pola noći bilo hapšenje, a jučer objavljeno da je uhapšen dok je brao buraniju? :))) E nisu dali čovjeku ni otspavati kako treba. :)))
Evo čitam novine iz 2034 god i upravo čitam članak da je vlast BIH napokon krenula u obračun sa kriminalom i političkim lopovima.Dobro je bar se nešto radi.
Primo p., je li to putuješ kroz vrijeme? Kaži ti meni šta si vidio u 2015 godini. :)
Joj Tito probudi se bar na koji dan!!
Wolfie84, ja mislim da bi se iste skunde onesvijestio. :)
eh da mi je dočekati da ovako vidim sve velikane naše političke scene.....
Ma dajte,obićna rasprava,neće ćovjek da uđe na zadnja,toćno se vidi,nee
Misle i naši da mogu dokle hoće, e pa neće moći. I jači od njih su padali, a kada padne jedan jaki, popadaće i stotinu malenih lokalnih moćnika.
Nekad je to Tito malo drugacije radio.
Nema kod nas ko da hapsi kada političari drže sud, tužilaštvo i policiju.Kod nas su lopovi pametniji
Da mu hoce bar dat u istraznom iglu konac I mahune pa da nanize.Da ne sjedi tek nako
tako mu i treba, svima je pričo da je oprašijo moju šemsicu... prc bandiču eheto ti ga na...
Koja sramota za EU!!Ovako ponasanje je bilo popularno za vladavine komunista :-( A novinari kao slucajno tu ,ha???Bandic je zasmetao SDP-jer su ga se pobojali kad je rekao da ce da se kandidira za presjednika HR...Komunisti su to...To je jedini gradonacelnik koji je u ZG promijenio nesto i dosta poboljsao..Ali takvi politicari nisu trazenio na Balkanu-samo oni koji kradu i kradu i kradu i kradu i kradu i kradu..
Daj ne seri! Odakle Bandicu penthaus u centru Zagreba i satovi od po 20.000 KM??? Od 2000? plate mozda??? Poklopi se!
Osim toga vidi se da si neupucen!!! Bandic je uhapsen BEZ KAMERA na POLJU BERUCI MAHUNE!!! Na videu se vidi pretres stana!!! Prea zakonu hrvatske: pri pretresu stana vlasnik mora biti prisutan!!! A da ce stan biti pretresen nakon hapsenja je logicno!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najveci lopovi i ratni kriminalci su u Vatikanu,Londonu i Washington/Wall Street i njih niko nece nikada uhapsiti jer ih narod voli i klanjaju im se.
tvoj babo je najveci lopov