Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nekako mi ide ko po jajima
možda crnogorac vozi
Pa jesu mogli još više usporiti video. Tri minute traje klip, brod prešao pola metra. Slow motion Matrix sranje.
čuja sandžaklija da ima nafte i plina u jadranu pa mu dalmacija odmah omilila. malo si se zajeba, mi smo zato i razvalili jugu da ne moramo s vama dijeliti lovu, jer smo znali još prije 30 godina šta jadran krije. i za tvoju informaciju prva hrvatska država je nastala na području dalmacije, pa se zato jedino oni od nas mogu odvojit, ali ime im je zauzeto. sandžo nema ti na kazan ka šta si mislija.
Ja mislila ko Titanic, a ono nista!!
Neka fala imam ja svojih problema.
da imaju i bosnjaci more mogli bi da pustaju ovakve snimke ali posto nemaju mogu biti samo zavisni i neum je nas jer se neumom viori sahovnica a ne neki ljiljani ili neki trokut na zastavi
Ne treba nama more, jer gdje god ima mora bude i cunamija hahaha. Planine su planine :-))).
Valjda je na Jadranu. teško da brodovi plove po Dalmaciji
bezz ocekivao sam vise akcije..
Mi smo hrvatski mornari plavog mora sinovi Gdje god plove naše lađe vije barjak hrvatski Mi smo hrvatski mornari u oluji rođeni Prisegli smo rodu svome plavo more čuvati
Daenaeris Olujnorođena, Mother of Croats :P
J.bo vas Tito koji vam je dao toliko mora.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
COOL!
Jugo je opasno. Jugo zna toliko uzburkati more da potkopava i razbija betoniranu obalu, a brodove vija kao da su od papira.
Dođi bilo gdje u Hrvatsko primorje, pa to reci, ismijat će te. OVDJE je jugo srednjeg roda isto kao još neki vjetrovi (oštro-npr).
To odakle sam ja - nije bitno. A neke dalmarinske riječi jesu podrijetlom talijanske.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)