Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jos jedna stvar da ne zaborav - mama ti je najveca ku-rva na svijetu !!!!!
@samozavas 02.07.2010. u 21:18, pametno zborish, najbolji komentar i naravno ISTINIT! ja kao Bosnjak potpisujem sve sto si reko.. i da, SH.I.PTARI SU STTOKAAAAAAA!!!! I po pitanju njih gori sam i od tebe to imas za sigurno!!
Kako da pogine u Bošnjačkoj mahali? Pa Bošnjaci su se izmislili 93,poslije prodaje vijere za večeru.Zna li neko kako se zvala ranije? Da nije Bosin Miraz...ili nešto slično? Treba mi za rad na Akademiji u BG i BL,jer ne vijerujem u izvorni naziv...to je isto kao da ste rođeni prije svog OCA...ili i to može u Nebeskoj zemlji u nebeskog naroda...gdje inače može laž postat istina...
KAKO...? Ma dosadan si seljo!!!
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, izrazio je svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a cak je zaprijeceno i da ce biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, cim bude postavljen, ja cu ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani opcine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest cinjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajuci nazocne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip odredenom islamskom vjerskom vodi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obicni smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjackom narodu u Sarajevu.
@samozatebeseljacino.......kako ces se odcjepiti kad si u dijaspori heroju......pa se razgrokto pravo !!!!!! Eto vidis ko si i sta si de-bilu.....procitaj svaki svoj tekst pa ces mozda i shvatiti mo-ronu cobanski o kakvom jadnom i mrznjom pomracenom seljackom umu se radi !!!!!!! Mozes ti samo muslimanima da po-pusis.......naucio si ti na to !!!!!!!! O tebi se cobanu vicevi i ne moraju pricati.......ti si vic sam od sebe.........a ovo ovdje sto beljezgas seljo i bljujes ti dodze kao terapija........
in.becil\" HAHAHAHAHAHAHAHA a seljaka majko mila hahahahahahaa joj jesi gl.up ej! Pa malo te prcam moj je veci i jaci;) Joj jesi gl.up ej \"in..becil\" hahahahahaa građanski covek sta ces hahahahahaha IMBECILU JEDAN ZATTUCANI ISLAMOFASISTA ODVRATNI!!! ZA Odcepljenje RS-a jer sa zattucanom st.okom ne ide sa izvinjenjem normalnim muslimanima niste svi takva zattucana st.oka ali kod vas jih je najvise nisu dzaba onoliki vicevi o vasoj inteligenciji!!!
@samozatebeseljacino.......seljak ostaje seljak i kad ode vani !!!!! Znas ono cobane kuca....poso.....poso ....kuca......sta ja znam nista ja ne znam !!!!!! Slusaj malo svog Ekrema.....seljoberu.......a sto se tice mog kompjutera.....nista se ti me-dze-de ne brini......ja svoj bar znam koristiti seljacino.........a za razliku od tebe seljacino ja ne samo da zivim u gradu vec sam se i rodio i odrastao u gradu !!!!!! A sto se tice interneta i brzine........kakve seljace to ima veze sa icim.........seljacka posla.....moje je vece.....moje je nebesko......moje je brze........dzabe ti sve.....ostao si to sto jesi i nikakva dijaspora ni zivot u nekom velikom gradu to ne moze promjeniti !!!!! A to koliko si se cobane emancipovao u dijaspori pokazujes zorno ovdje svaki dan............in-be-cilu seljoberski !!!!!!
Hahahahah cuj selljacine in.becil hahahahahahaha jesi se izdo seljo zattucani!!!Kad se seljo pravi pametan Sta ces ti ponavljati selljacino gllupa kad si preglup za ista drugo a grad u kojem ja zivim je za tebe amerika posto nisam sad u RS nego diaspori seljacino zattucana moj kompjuter je jedno 150 puta jaci od tvog,internet je jednu 5000 puta brzi od tvog kompjuter koristim vec dugo ne ko ti verovatno jos imas onaj pentium 1 iz 90-ih. Koga bre ti prozivas seljo zattucani iz ped.eracije u zivotu izaso nisi selljacino gllupa sta ti zas sta je kulutra i svet pa vidfi ti se po postovima samo ps.ujes i psu.jes jer za ista drugo PREG:LUP!!! Ti argumenata nemas ti mozga nemas ti samo imas dug prl.jav jezik!!! Selljacino zattucana
@samozatebeseljoberu.........pa takvom konju treba non-stop ponavljati ko je i sta je.......jer tebi je samom tesko to shvatiti !!!! Cuj ti mene de-bilu nazivas seljakom......hehehehehehge......e moj in-be-cilu genocidni !!!!!! Ti si dezurna cipanza ovdje.........sta ces......nije grad za seljacinu.....pa se krkan docepao kompjutera......prodo mu caca kravu......i sad coban nepismeni misli da radi nesto korisno za sumsku stvar......a nije coban svjestan koliko je jadan i glup !!!!! Pa kad vidim ko sve zivi u tom primiti-vnom blentitetu......neka vas vala sto dalje.....SIKTER !!!!!! Ps rekao sam ti vec prije cobane zasto koristim ovakav rijecnik kad si ti mo-ronu u pitanju.........to je zato sto seljober tvog kalibra jedino takav rijecnik i razumije !!!!!!
jesi li ti uopste procitao to sto si napisao. Ajde selj.acino jedna sta se uvek javljas sa jednim te istim kad si selj.acina kad ama bas nikad nemas argumenata jer si gllup ko zid ama bas nikad samo psujes i psujes jer si prim.itivcina za drugo nesposobna. Idi klanjaj a onda opet na internetu ps.uj nekoga ko ne misli kao tvoj hodza!!! Ajde selj.acino!!!
@samozatvojumamu.......evo javljam se sa konkretnim lol !!!! TI SI SELJAK.....MAMA TI JE SELJANKUSA A RS=GENOCID !!!!!!! PS STA TI JE KAD SE SELJACKI MORON DOFATI KOMPJUTERA.......PA SA MASOM TAKVIH IDIJOTA POPUT TEBE VI STE REPUBLIKA MO_RONSKA !!!!!!! ETO TRAZIO SI CINJENICE I DOBIO SI..........
@samozatebeseljacino........jesi li ti uopste procitao to sto si napisao.....bar ovo zadnje !!!!! Ti si jedna ortodoksna seljacina.....nepismen.....glup......prost......jednom rijecju SELJAK !!!!! I kome ces ti bolan de-bilu sta da lomis.........SIKTER KRKANE !!!!! RS=GENOCID
Ma sta se ti javljas opet selj.acino zattucana idi peri te zelene zube dok ti jih neko nije polomio. Sta si ti reko ko si bre ti selljacino zattucana ajde gubi se. Oces se javis sa cim konkretnim ikada seljac.ino samo nabijas uvek jedno te isto jer si preg.lup za ista drugo aj sad nazad u rupu iz koje si izaso!!!
@samozatebeseljacino........jesam ja vec rekao tisina mo-ronu de-bilni.........glup si se-ljace ko noc !!!!! SIKTER