Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovo je bas tragedija :( ima ovih vozaca koji stvarno prese*avaju.. ja sam se jednom vozila autobusom gdje je vozac samo preticao kao lud.. nebitno, na punoj liniji, na krivini, preticao kamione neke.. ma jel suvisno reci da sam Boga molila da izadjem citava.. da li vole da se prave nesto, zure negdje, sta li vec.. Stvarno mi je zao svih tih ljudi :(
Putevi su im katastrofa, a taj kanjon morace najgori put u svijetu ikad napravljen !
Nek pocivaju u miru, ostalima zelim brz oporavak, kao i familijama preminulih. I nek bude poruka drugim vozacima da ne voze ni malo, ni puno brze, ako ne zbog sebe, onda zbog drugih.
Mao brze,a vidi gdje je zavrsio.
kako je ovo tužno , toliki životi izgubljeni radi nicega : /
Koja tuga :(
evo za vozaca jedna... http://www.youtube.com/watch?v=9vNoEEv8JdU
...nikad nisam razumio ove "posmatrače"...ili pomozi, ili se goni...
ja sam na onaj nacin...