Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
denise KAD NISKA CELA SMISLJAJU VELIKA NACELA .
@denis-bingo;-),pravi komm
DENIS - NABIJEM TE NA MOJ PENIS RAZLOG JE JEDNOSTAVAN - DA IMAMO JOS VISE TAKO PAMETNIH
...kako god, cini mi se da se desavaju krupne stvari koje ce kao i obicno itekako imati uticaja i na ove prostore .Cinjenica je da su Ameri a rekao bih i citav zapad upali u velike probleme . USA, a to sada svi mozemo primjetiti mozemo ,nema kapacitete da vlada svjetom ,kao sto je do sada.Izgledaju mi poput cara u onoj djecijoj prici koji je paradirao go, a to niko nije smio da mu kaze...Ali nakraju se to razotkrilo.Jasno je sada, kao nikada ,da je USA reketirajuci cjeli svijet ,omugucavala u kuci tzv.,,americki nacin ,,zivota a u isto vrijeme istom svijetu ,duguju preko 5000 milijardi dolara, koje nikad nece vratiti...Imam osjecaj da su mnogi , svakako i Rusi ,znali da ce doci do ovog kraha ... Za EU, koja je do sada igrala kako su Ameri svirali ,postaje jasno da je jedini nacin da se odrzi na povrsini ,odigrati na Rusku kartu...Sto je sasvim prirodno.Kopnena veza, najveci prirodni resursi na planeti,koje EU vec odavno nema.A jasno je ko dan da ih oteti ne mogu, mada bi rado.Veliko trziste i jos mnogo toga .Asvakako treba napomenuti da vise ne trebaju da se boje, ruskog komunizma U svakom slucaju EU vise treba Rusiju nego obratno. Cini mi se da ce stvari da se odvijaju u tom pravcu .Vjerujem da ce tad i ovdje na ovim prostorima da se stvari dovedu u prirodni red stvari .Npr. sitna boranija ,shiptari, muslimani pa i Hrvati izgubiti ce podrsku EU da prave svoje kvazi drzave na racun Srba ,jacih i brojnijih od svih njih zajedno...u najmanju ruku okrenuti ce glavu na drugu stranu dok Srbi definitino ne povrate prirodni red stvari ovdje. Mozete se jebat,ali izgleda da se stvari odvijaju u tom pravcu... Nego, kupujte vazelin dok ga jos ima, manje ce da vas boli...a i pazite da vas ova budala od Silajdzica skuplje ne kosta , nego nas Milosevic...
A-aa, hoce hoce. Istako kao sto je i cijela Bosna Bosnjacka tako je i Kosovo srpsko. Vi srbi bi samo ratovali. Najveci ste bijednici na balkanu, otpad propale komunisticke logostike i genocidan narod koji jos vjeruje u toljage, klanje, ubijanje drugih ljudi za svoj opstanak, kame , nozeve, rakiju, slaninu i bijeli luk a i ono najgore sto je se desilo u ratu u Bosni a to je da ste jeli ljudsko meso ondnosno LJUDOZDERI - kanibali. FUJ stoko sitnog zuba. NADAM SE DACE VELIKI ZID KAO u IZRAELU da se IZGRADI I OGRADI Hrvate, Bosnjkae i OSTALE narode zapadnog balkana od srba. To je jedino riejsenje za trajni MIR!!! U
A STO HOCE DA UZME AKO VEC TO POSJEDUJE ? IZMEDJU SRBIJE I KOSOVA POSTOJI GRANICA KOJU KONTROLISU MEDJUNARODNE SNAGE A NE SRBIJA . U TIM DIJELOM KOJI ON \" POSJEDUJE \" UPRAVLJA MEDJUNARODNA ZAJEDNICA I TO UPRAVO ONI KOJI SU I PRIZNALI KOSOVO KAO NEOVISNU DRZAVU . VISE NI SVI RADIKALI NE VIDE KOSOVO KAO SRPSKO A KAMOLI NETKO DRUGI .
on posjeduje sjever Kosova koji hoce da uzme.. da se malo okernu geopoliticki uslovi [tj pad amera i njihovo okretannjesebi], Srbija bi jos crtala sta ce da uzme..
ETO COVJEK POSTANE I PREDSJEDNIK JEDNE DRZAVE A DA JOS UVJEK NIJE NAUCIO ONO STO I MALO DIJETE ZNA : DIJELITI MOZES SAMO ONO STO POSJEDUJES . he he he ....
U stvarnosti Amerika puca po svim šavovima i uskoro će bankrotirati. A majka Rusija je nikada jača i nikada zahuktalija.Kakva bre podela? Kosovo je naše i ostaće naše. A to što ova apadna banda krši zakone i pomaže plemenske i divlje narko muslimane u Srbiji, je kratkog daha. Živi bili pa videli.
stvarno zar ovom nebeskom narodu nije jasno da o podjeli Kosova nema nista.Pa nece amerikanci sami sebi skakati usta cas ovako cas onako.A posto su oni nebeski neka sanjaju stvarnost je drugacija.
sanjajte o tome.