Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NECU NECU DIJAMANTE SUVO ZLATO BRILIJANTE NI SA SAFIRE NI RUBINE SAMO ONA DA LJUBI ME JOJ
\"Oleeee\"!!!
Zar vam nisu to \"heroji\"? Cuj, sad lopovi odjednom, a jeste ga vi nestabilni, cas ovako, cas onako...ovog su slucajno spengali jer se nekom ne svidja, a koliko njih jos ima na cijelom ex-Ju prostoru...ahhh...na vlasti, pored vlasti, do vlasti, bivsih, novih, starih, buducih, proslih...te ste vi birali i slavili, u lovorove vijence ovjencavali, a oni vas kraaaaliii, laaagaaliii, \"uzimali vas lopatom\", kako se u zargonu kaze...jadnici jadni, sta uradiste od vasih, ali na veliku nesrecu, i nasih zivota!!! \"Oprosti im Boze, ne znaju sta rade\", kaze Biblija...razni rodoljubi, domoljubi, oni sto se zalijecu na crvenu krpu u koridi...
Sa lopovskom bagrom treba postupati isto kao sa ubicama i siledzijama. Dok ima naroda koji bukvalno skapavaju od gladi oni kradu milione. Dabogda skupo platio svoja djela gospodine Zagorce.