Mesić čestitao Josipoviću
0
"Pobijedila je evropska Hrvatska"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Ivica \" Moram zahvaliti obitelji, protukandidatima koji su sudjelovali na festivalu demokracije, zahvaljujem Stjepanu Mesiću koji je dao izniman doprinos hrvatskoj demokraciji i jačanju položaja u međunarodnoj zajednici. Posebnu zahvalnost dugujem SDP-u, Milanoviću, članovima stranke i simpatizerima jer bez njihove pomoći ne bi bilo uspješne kampanje, rekao je. \" HRVATSKI GRADJANI su izabrali svog predsjednika a on im se gore navedenim rijecima zahvalio na ukazanom povjerenju .
@pipo pipo majmune mogo si i popusiti orangutanu stipi, cisto da mu olaksas kraj karijere i odlazak na smetljiste istorije
AVE Stipe legendo,zmaju!Vi ste sigurno jedan od nejvecih prijatelja nase drzave BiH-e!veci od izdajice i srbskog ekzekutora tihica koji izdade sve sto je Bosanskohercegovacko,kak nece kad nije Bosanac! Stipe sve naj a trebali bi te i u Sarajevo proglasit i dat ti titulu pocasnog gradjana! A V E Stipe legendo!Najbolji politicar u regiji poslije Tita! BiH4EVER!
Na Vama je G-ine Josipovicu da pokazete i dokazete sta je demokracija,kultura i pravda! Sretno za Hrvatsku a i za nasu BiH-u multi i napokon funkcionalnu!Svim susjednim drzavama BiH-e je samo u korist da nasa drzava bude politicki i ekonomski stabilna. Beogradski vampir tadic s jeremicem i dalje ce svim mogucim nacinima nastavljat politiku destabilizacije i unistenje BiH-e,na Hrvatskoj i Bosnohercegovackim politicarima je da stopiraju za sva vremena HALAPNU nacisticku,fasisticku srbiju!SANU je svaki dan kreator etnickih ciscenja Bosnjana i Hrvata,OPREZAN bit i ne povuc tuzbu protiv nacisticcke genocidne srbije vec je TUZIT za sve sta je radila os Vukovara do Srebrenice! BiH4EVER!
Hrvarska dugo nece imati predsjednika kakav je bio gospodin Mesic!
Hehehehe... šta je? to te crnjak opucao jer nije pobjedio onaj seljačina?
idi vec jednom da te moje oci vise ne gledaju..... RUGOBO I LJUDSKI OTPADU