Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Most je tebe strpao u dzep Plenkovicu.
Plenka je sexy
Ulizica
briselski apartcik nikad ništa nije radio osim što je bio na budzetu. teško će to izaći na dobro
Ivo Komšić je trenutno gradonačelnik Grada Sarajeva. On je u imovinskom kartonu iz 2010. godine izostavio prijaviti tri poslovna prostora u Sarajevu od 17, 28 i 70 kvadrata. Prema dokumentima Zemljišnoknjižnog ureda Općinskog suda u Sarajevu, Komšić je vlasnik ovih prostora od decembra 2005. godine.Novinarima CIN-a rekao je da je poslovne prostore kupio za djecu, odnosno za njihovu firmu.
Izetbegović je u ovogodišnjem imovinskom kartonu koji je predao Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) napisao da on i supruga Sebija dijele vlasništvo nad kućom i zemljištem, ne navodeći gdje se te nekretnine nalaze. Također je za suprugu naveo da je vlasnica apartmana i automobila. Izetbegović je svu imovinu procijenio na 520.000 KM. Prema dokumentima, kuća i zemljište se nalaze na Poljinama. Zemljište od dulum i po je kupljeno 2003. godine za 75.000 KM, a kuća je izgrađena naknadno.
Iste godine je Sebija Izetbegović kupila apartman i garažu na Bjelašnici za 100.000 KM.Novinari su otkrili da Izetbegovići pored ovoga imaju još zemljišta na Poljinama u suvlasništvu sa Okerićem. Neprijavljeni plac su kupili u septembru 2012. godine za 243.250 KM, a nakon toga je Izetbegović sa Okerićem kupio i pristupni put za cijenu od 7.922 KM. Prema zemljišnoknjižnim dokumentima, Okeriću pripada pola od skoro pet duluma zemljišta, a bračnom paru Izetbegović druga polovina.
AKo se još bude koristio kondom , onda će zadovoljstvo glsača HDZom biti sveprisutno. http://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2016/09/glasanje.jpg
Svaka čast MOST-u!
Šuplja priča kvazi političara. Cilj sviju je da zasjednu u fotelje sa visokom platom a politika i programi biće aktivirani prdd nove izbore. E moj narode kako vas oligarhija obmanjuje.
.......hrvatski sabor je valjda jedini parlament u eu i susjedstvu, gdje nema ekstremno desnih parlamentarnih stranaka, što je gotovo nevjerovatno, obzirom da je ekstremna desnica na krilima migrantske krize i terorizma doživjela nekada neslućene rezultate........ .......baš me zanima sada komentar av i njegovih pudlica na ovakve izbore.......
Da su političari svjesni kako su ovladali pravosuđem najbolje je krajem godine pokazao predsjednik SDA i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović. Godinama je Izetbegovićev novi koalicioni partner Fahrudin Radončić, predmetom istrage državnog tužilaštva o povezanosti sa klanom Nasera Kelmendija, štoje SDA itekako koristila. Proces protiv Kelmendija se odvija u Prištini, ali su dokazi i svjedoci dostavljani iz BiH. Nakon što su propali svi pokušaji da Radončić bude izbrisan iz predmeta
po svakom osnovu, pa čak i dopisima Suda BiH da država BiH ne može sarađivati jer nema diplomatskih odnosa sa Kosovom, Izetbegović je odlučio da uputi javnu poruku o tome te amnestira Radončića i ne samo njega.
dze vam je onaj balavi kosonja sto mu je zena starija 9 god od njega
Početkom juna 2011. protiv Zlatka Lagumdžije u predmetu „Reket“ biva predat u nadležnost kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a Dodikov predmet Specijalnom tužilaštvu RS, odnosno oba odlaze u zaborav.
Nermin Muharem i Amrudin Omerović su policijski službenici Granične policije BiH na graničnom prelazu Vardište-Višegrad. Trenutno im se pred Sudom BiH sudi po optužnici državnog tužilaštva. Terete se da su prije dvije godine od jedne osobe tražili i dobili 20 KM, kako bi joj dopustili unos neke robe u BiH. Ne, nije tekstualna greška, optuženi su zbog uzimanja 20 (dvadeset) KM !
........čemu žurba.......treba napraviti dobar ugovor inače će završiti kao i prethodna vlada..........