Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Balkan će krenuti naprijed tek onda kada se osude zločini i zločinci iz vlastitih redova
@andres_iniesta_2 upravu si...samo jos dodaj ratne profitere...
Bravo...ko je iz armije bih osuden za uzdol,babin dol,krizancevo,buhine kuce, i jos masu mjesta gdje su ubijeni hrvati??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAVJET TUŽILAŠTVU: Ako se uhapsi Bošnjak vriska Resia i majki Srebrenice, Srbina naravno to je katastrofa, a sad evo vidimo i Hrvata. Da ne bismo bili izloženi silnim prosvjedima putem javnih medija ( prvu nagradu je odnio Božo Ljubić u kategoriji najbolji vrisak i ugroženi puk) PREDLAŽEM DA SE HAPSE SAMO NACIONALNE MANJINE ! JEvreji, Romi, jugosloveni itd. oni nemaju sabora, snažnih vjerskih organizacija i stranaka ! :))
Manjine su sve ovo i zakuhale. Treba im se osvetiti za sve naše neuspjehe. Romi ubili starog svat ai počeli rat, Jevreji Srebrenicu, Česi i Rusini klali i ubijali. Stop lažima da su ratovali Srbi, Hrvati i Muslimani/Bošnjaci.
@neednolog Cedo jedes govna za dorucak.. pa onda mislis koliko si uman.
jedine multietnicke sredine koje danas postoje u bosni su one gdje je vladao HVO!!!! ponovite svi sto puta
Zlocin Hrvata nad Srbima a glupe Bosnje najvise komentarisu. Ako njima ne smeta sto vas briga?
HVO iz orasja i hvo srednja i hercegovina nemaju nista zajednickog sem imena HVO, HVO orasje se borio do zadnjeg dana zajedno s bosnjacima(muslimanima) protiv agresora BiH tj srba iz BiH i srbije, jedna cinjenica svidjelo se nama to ili ne da nije HVO- a sa tog podrucja tesko bi bilo zamisliti kakva bi sudbina bosnjaka(muslimana) bila. Kao drugo dobrana od agresora je moralna obaveza ali ako su pravljeni zlocini prema civilnom stanovnistvo za to se odgovara. jednostavno i moralno
kratko jasno:jebem ti mater ustasku poganu
Dojadile ti koze?
zašto se ne hapsi kaplan, muslimanski ili srpski ratni zločinci?, ... ili su malobrojni hrvati toliko vojno bili superiorni nad drugima da se samo njih hapsi.
Pomažete li tako i Hrvatima u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj,SAD........ Samo se miješate kada je u pitanju BiH
Srbi su najveće ubice i sude drugima
Sve životinje su ravnopravne ali su neke ravnopravnije od drugih.
ma gdje bi oni poduhvat poduzeli, oni štitili ognjište.
Sta hoce ovaj,Plenkovic?Bez obzira sto imaju dvojna drzavljanstva,zlocin su nspravili na teritoriji BIH,a takodje su uhapseni na teritoriji BIH.Ili je u pitanju sto su uhapseni za zlovine nad Srbima pa im se ne svidja.Pa nije vam ovo u.s.t.a.s.k.a Hrvatska pa da se zlocini nad Srbima ne procesuiraju.
Istinu zboriš
U B. Posavini Bosnjaci i Hrvati do 93 godine su se borili rame uz rame, pa je tako jedna 107 viteska gradacacka brigada, do 93g se zvala 107 m/hvo, ne ubacujte u isti kos hercegovce i posavce
Šta je sa Tešnjem?
Početak raspada BiH!
Šta reče ovčija glavo !?
Mislim da nitko, ni Plenković, ni mi ostali Hrvati, nije protiv suđenja za zločine, jer zakon mora biti jednak za sve. Ali je ovdje problem što su navedeni optuženi po zapovjednoj odgovornosti, a ne zbog osobne odgovornosti za konkretan zločin. Pa kada se uzme u obzir da je Tužilaštvo RS još davno predalo Sarajevu zahtjev za hapšenje cca 900 viših i visokih časnika HVO-a i HV-a, jasno je da se radi o konceptu UZP, koje je službeno Sarajevo sada objeručke prihvatilo...
Treba im suditi, ali ovo je politika SDA, da se pomrse računi Srba i Hrvata. Ove optužnice stoje više godine, a baš su se sada sjetili da ih uhapse.
Šta god ko predao, neka sud odluči jeli to sve ispravno. Zašto toliki strah u svih Hrvata od ovakvih suđenja? Dragi prijatelji, krijemo li štogod - naročito 92 i 93-ću? Kaže Predsjedica i ostali u horu " Treba pokažnjavati sve iz KOS- Hrvatske. Zašto? Jli im promaklo nešto? Nisu mogli da se ubace u Agencije BiH ili su zavarani kao moroni?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrvati i Bosnjaci su se skupa u Orasju oduprli srpskoj agresiji.Bosnjacima bi bilo bolje da prouce blizu povjest prije komentara:Zlocini nad srbima u Orasju su bili minorni,ispadi pojedinaca i ne vjerujem da ih je stradalo mozda nekoliko jer sam bio pripadnik Hvo -a.Ovaj put stvarno je u pitanju pol. namjestaljka.U ostalom rat nije "labudovo jezero" vec krvavi pir ljudske mrznje i svireposti.
pardon."labude jezero"
Nisi ti vidio ni pušku, a ne da si bio u ratu.
Pobjednik piše istoriju.