Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravih i Nemanju Supića...mada je dooooobro zaribao sa Španijom...al´ biće on OK! Samo malo više samopouzdanja.
@BL: Đe si, Portugalac?! Rekoh, ARGUMENTOVANO! To izvikivanje parola ne pije vode...sorry! A, evo ti 3 argumenta u našu korist: Miroslav Ćiro Blažević Edin Džeko Zvjezdan Misimović Haj´ da te vidim!
bijedo jadna nemate vi nista ali vaše žene seke i mame imaju golemog mog i vole ga vidi ga kakav je lijep osunećen podrezan kara ko sam lav vidi lafčine
Samo neka para vrti. I neka je u RS. Stanković oroči pare u banku a banka daje kredite i privreda se razvija. Taj auto put ima vrijednost a nema vrijednost. Napravljen je od kamena iz RS i rada ljudi iz RS. Dakle plaćen je rad i naša zemlja. To ima vrijednost a nema vrijednost. Javni radovi. Ali para vrti po RS i stvara se nova vrijednost iz ničega. Ne kontate vi to. Vi samo gledate ko krade a novčanik sve tanji.
Imam ja ! J E B A Ć E VAM BRAĆA PORTUGALCI MATER !
@Sirat NIje losa predstava ali je stvari stoje obrnuto. 1. Ti platis robu i na to PDV. 2. PDV ide u budzet RS na kojem sjedi Mile 3. Mile napravi dil sa Stankovicem i ostalima 4. Stankovic dobije ugovor sa Vladom preko cijene 5. Stankovic plati svoju robu po normalnoj cijeni, ostatak podijeli sa Miletom. 6. U naselju dobijes kilometar asfalta po cijeni pet. Ti si sretan jer mislis da je Mile dobar, a Mile je sretan jer si glup pa mu vjerujes. Ko od koga tu krade?
Obzirom da se opet pokreće tema zvana Biljana Plavšić - Milorad Dodik - RS - Federacija - mi, vi, oni... I obzirom da je život jedan, a svi na kraju završimo kao hrana za crve.... Nameće se logično pitanje: ima li ko argumentovanu prognozu za baraž?
Pa neka je kriminalac. Meni je plata 5 puta veća od kad je on na vlasti. Daj bože da imamo još takvih kriminalaca. Eto vi imate poštenog matičara na vlasti pa uživajte.
Sisas ti i direktno...ali nesto drugo :))))
Pa tu vam pricu plasiraju vec 13 godina. Jest mi te zao jarane, nije ti lahko zivjeti tako ispranog mozga :) Uostalom, koliko se ja sjecam predizobrnih obecanja Dode, on reče kako ce vam donijeti referendum? Kao i vecina i njegovih prethodnika :) A sto se tice te izjave da ste nezavisni - pa lijepo je sanjati, kao sto sanjate da je Kosovo jos uvijek vase, poznati ste po tome :) P.S. Nasi jesu lopovi ,zato i ne glasam za njih, a nadat je se da ni ostali nece 2010. Ali zatvoriti oci pred cinjenicom da je i Dodik krimilanac koji vas je popljackao je ignorancija najviseg moguceg stepena. Uzivaj u njoj, lakse ce ti biti podnijeti stvarnost.
Sisam i ja indirektno. Dodik ukrade od vas. Da Stankoviću. Stanković kupi cigle od Perice, beton od Radovana, cement od Mitra, da platu radnicima. Radnik dođe kod mene u prodavnicu i kupi mlijeko i eto kod mene u prodavnici Bošnjačkih para. Tako funkcioniše zajedničko tržište. Prije 5 godina smo bili sirotinja i nismo imali ni 200 KM platu a danas je veća nego kod vas koji ste dobili milijarde. MILE KRALJ
Eno Ronalda!
hajmo sisajte totototo posisajte sve srci srle to macane posisaj mi ga i za dodu jednom uhhhh sisaju svi
Biljana da ima mogucnost ona bi opet isto uradila, ako ne i jos gore. Krse se osnovna ljudska prava i zato je uzasss(malo je reci) sto je pustena. Svi srbi kao nacija su bolesni ljudi. Joj da nju neko hoce iz daleka mitraljezom zajedno s Dodikom..pa da se malo i mi smijemo i grlimo kako to oni rade!!!
Pare sisaju pojedinci (tebe nema među njima) a ostali sisate veslo. Na žalost, ista situacija i kod nas.