Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj Srbijo, oj Srbijo, šalji nam salate... biće mesa, biće mesa...
Srbija ima problem sa nasiljem na stadionima... I to ce resiti vremenom... Ali to je problem koji i vecina drugih zemalja ima!
..mislim svaka cast sportistima..ali za balkan i balkance treba zabraniti svaki sport sa loptom i sa svim sto je okruglo.Znaci pocev od klikera pa do balkancima najdrazeg, fudbala.Kod nas je uvijek nasilje,pola navijaca i ne prati utakmicu nego samo gleda priliku da izazove suparnicke navijace.Uzmite bilo koji snimak sa nasih utakmica i dobro pogledajte te face pune mrz.nje i bije.sa.Hajde usudi se da dovedes svog klinca na utakmicu,pa da na miru uzivate u igri voljenog tima...jeste malo sutra....Samo kad cujes nazive raznih navijackih skupina ...ne treba dalje!