Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRATICEMO MI KOSOVO,ALI VOJNIM PUTEM KAKO SMO GA IZGUBILI PRIVREMENO ,TAKO CE SRBI GA I VRATITI TRAJNO I ZAUVIJEK,RATOM ! KADLI-TADLI,U TO NE SUMNJAJTE !
da sad kad ste vidjeli da nemate kud hocete miroljubivo resenje haha sto da nemate neku drugu soluciju mozda (silom) mars u P.M.
Ye.b.o majku pa ti ne znas ni kako ti se drzava zove !!
Sanjaj ti glupane i masi sa cim hoces. drzava ti se zove Bosna ..... hrvat koji pise BRE
to je stvarno jedan veliki plus za skoro nenaseljenu regiju.
Naravno da će Kosovo u septembru i od Generalne skupštine UN-a dobiti konačnu odluku o nezavisnosti, samo blesavi i retardirani misle drugačije. A ovi što se nadaju da će se BiH dijeliti su gori od ovih blesavih i retardiranih, nema ama baš ni 0,000000000000000001% šanse za to, pa zar ste toliko glupi da ne shvatate da je previše novca, krvi i vremena NATO i druge zemlje uložile u Bosnu i da se sad odreknu toga. Samo još zločinci o tome razmišljaju, isprani mozgovi i lažljivci, bolje da kupite još vazelina jer seks je tek počeo. Pod jednu šljivu bre će te da stanete ako se imalo ne otrijeznite od ludila.
srbi izgubili rat u bih, a dobili drzavu u drzavi na 49% teritorija. cime vas to kljukaju u sarajevu da mi je znati :-). muslimani sve sto su zauzeli u ratu bilo je oduzimanje hrvatskih terotorija i pokolj i protjerivanje hrvata. srbi su im u mirovnim pregovorima vratili nesto teritorija, a u ratu su samo pus.ili!!!
BIH je jedna!! A vi srbi sam za*ba*te.Neznate da ste porazeni u ratu...isli ste na osvajanje bosne,a dobili ste RACKU......Armija vam je izumrla......Ako nastavite i vi cete!
pa jedna je, sta je to upitno??? samo sto kao drzava ne postoji. postoji bosna i HERCEGOVINA i samo sto nije onakva kakvu ju vi zamisljate. prije ce biti podjeljena nego po vasim zeljama. ako ne vjerujes idi malo u banjaluku, bijeljinu, ljubuski, zapadni mostar, siroki....pa im malo objasni kakva je bih :-))). mozda shvatis na malo grublji nacin koliko ti je velikobosnjacka propaganda pojela to malo mozga sto imas !!!
http://www.youtube.com/watch?v=XT-tSnGw2UI
pravo na samoo.prijedjeljenje. kad to mogu narodi koji nisu konstitutivni onda se u slucaju bih nema sto puno diskutirati osim gra.nica u srednje.bosanskoj zup.aniji...
Kakve to veze ima sa republikom Kosovo???
razgulite kosovo je otislo..........
gledajmo u buducnost. buducnost je da sve tri naroda budu dobri susjedi. srbi imaju srpsku bosnjaci imaju bosnjakistan hrvati hercegbosnu. rijesimo pitanje dvije mjesane zupanije i gotova stvar. onda nek svak uci svoju povijest i svoj jezik i sta vec zeli.
vukovar necete vi servi vise nikog zayebati, evropa nije za vas, idite kod vjerski opterecinih arapa, njima ste slicni!