Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da jadno je priznajem , 99% nas je bilo u istoj situaciji bili smo i mi izbjeglice , ali prije nego sto krenemo pljuvati po zemljama blizu nas ne budimo licemjeri molim vas , ne vidim da netko spominje zemlje koje su blize Sirji , a bogatije nego jedna Njemacka , a to su Saudijska Arabija , Emirati , Kuwait te Qatar koje veoma lako mozete naci na internetu , a primile su tocno 0 izbjeglica , kod njih ocito vrijedi Musliman si volimo te dok imas para ...
bogatije od njemacke , pa takve nama na planeti ;) a drugo, oni ne žele ici u te zemlje, iz više razloga ;))
nisi bas uvjek interesantan , a sad si bas ispao kretencina ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
sve ove jadne ljude treba prosljediti drzavama koje su odgovorne za njihovo iseljenje.
Zazidajte Mađare i nek love jelene u svom raju
Ensiferum komentar temelji na laži da izbjeglice nisu otišle ka islamskim zemljama, što je dovoljan razlog da se ovdje ne razvija nikakva ozbiljna rasprava. Prvo malo informisanosti i činjenica pa onda rasprava.
Dok se ne desi ovo sa izbjeglicama nisam ni znao kakvih sve je.benih fašista ima po istočnoj Evropi.
Picula je tipičan produkt SDP, SPD i inih lijevih stranaka koje samo znaju urlati "rasizam, ksenofobija, primitivizam.." kad god netko da kritiku kao Orban i kaže da EU ne može primiti stotine tisuća i milijune ljudi. Umjesto da ponudi rješenje, on i njemu slični će radije s visine biti pametni i zabrinuti, ništa se neće napraviti, a karavane će i dalje dolaziti...
Jel' Amerika organizovala svrgavanje Asada sto je direktno dovelo do gradjanskog rata i pojave miliona izbjeglica? Jest. Jel' se EU nesto protivila tome? Nije. E pa, doslo vrijeme da se kusa ono sto se kuvalo, rodjaci... Sto se tice zemalja Zaliva, nisu potpisnice UN deklaracije o izbjeglicama plus po pitanju ljudskih prava mislim da tek ulaze u 15. vijek. Iluzorno je od njih ocekivati bilo sta osim pomoci u oruzju i izgradnji dzamija.
Svejedno svi ti ljudi ne mogu doći, pogotovo sada odjednom i u tolikom broju. Rat traje već godinama tamo, sada najednom ovakva najezda...? How yes no.
tacno su pametni mađari, treba se i od vas ograditi.
Svi žele ići u Njemačku ili u zemlje beneluksxa jer je tamo kolijevka kulture i dobrog života pa ako hoćete i socijalne pravde i ekonomske sigurnosti. A toga svega nema u arapskom niti u muslimanskom svijetu.
Hahaha Picula.... yebacko prezime
čudi me što neće u moČnu Russiu ;) med i mljeko je tamo ;)
moš ti gufno ;);) jest zorom ;) moš, vidim
kažu bice lijepo vrijeme krajem sedmice ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Demonkrati nisam vas odmah prepoznao. Kada ste rušili BERLINSKI zid, obećavali ste Evropu bez granica a danas 25 godina poslije dižete zidove dva puta visočije.