Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbin sam , i gnusam se od napada na pekare i druge objekte u vlasnistvu Albanaca po Srbiji. Da je srece pa da navijaci nisu uopste upali na teren na utakmici, ali taj sloj ljudi (navijace) je prelako isprovocirati. Ovako bi ispalo svugdje na Balkanu da se desilo, cinjenica je, jedan dio navijaca je svuda isti. Ali ja bi volio da smo ostali pribrani do kraja, i da na onakvu provokaciju ostanemo mirni, Albanija bi sama snosila teske posledice. Nazalost nece biti tako.
POGLEDAJTE OVO http://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U Vučić dlaku mijenja ali ćud NIKADA!
kakav je sad ovo "žanr" ćuj STARIJI MALOLJETNICI
Vučić o muslimanima http://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
Vučić o muslimanima http://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
Vučić o muslimanima http://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
Vučiću ČETNIKU!
Pekare albanskih vlasnika napadali stariji teroristi kakvi maloljetnici kojima iti pripadas vucicu samo ti si onaj pravi nisi maloljetnik.
smijesan vucko,mojne suplje stare ti tvoje
Znači ništa od Srbije do Tokija
Ma hajde, i niko nije clan "Obraza", "Zavetnika", "Dveri"....!
Ako je tacno to sto kazes, da sve ove sovinisticke grupice cine 2% populacije onda je Srbija u gadnom problemu! 2% nekome moze izgledati kao malo ali kad se zna o kakvim organizacijama je rijec i da je uvijek daleko veci broj simpatizera i pasivnih promatraca njihovog djelovanja onda to nije nimalo naivno! Ali mi to vec svi znamo, zar ne!
vucicu pedere vucicu pedere
кмееее
кад дођем у бегову џамију, нако ко туриста, може ли у ципелама?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poenta teksta "stariji maloljetnici"..zanimljivo..
"...stariji maloletnici, neki su bili u alkoholisanom stanju, neki nisu..." Đ.Balašević
nije organizacija (mozda) al jest nacionalistička i fašistička retorika koja i dalje truje (i obmanjuje) omladinu "tamo daleko" kako su oni vjekovne žrtve a nikada krivci.