Molitva na Trgu bana Jelačića
0
Papa poručio mladima: Neka vas Isus i ljubav vode
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osnovna zapovjed je ljubite jedni druge kao što sam ja ljubio vas i ne činite drugome što ne želite da drugi čine vama. Svaki čovjek je potreban se držati ovih zapovjedi bez obzira je li vjernik ili nije . Mir Vama !
Teško je živjeti a u srcu mrziti drugog, očistite svoje srce od mržnje. Ponosan sam što sam katolik, Hrvat. moj rodni grad je Sarajevo, grad moga djetinjstva i mladosti je Zenica i sve ih volim a ono mene to je njihova stvarja im isto želim sve najbolje. Vrijeđati druge ako ništa drugo nije pristojno bez argumenata ne rekla kazala već ono što znaš da je istina.
nacionalne zastave dizati na vjerskom skupu. to mogu samo Hrvate iz Hercegovine. ja licno nisam nikad video zastavu BiH u dzamiji...
Glupani glupi !
Plasim se ovog pogleda
Hrvat, serem ti se na ponos !
SOTONA U LJUDSKOJ KOZI...2000 godina centar zala na Planeti je VATIKAN.. U njemu su isplanirani svi ratovi, sva glad, sva bolest i sva ovozemaljska zla, a to sto ovaj DEMON prica o ljubavi i Isusu je samo dmonska maska i sve je to u Bibliji odlicno opisano..PA POGLEDAJTE SAMO OCI OVOM NEONACISTI I SVE CE VAM BITI JASNO...
@sarajlija Priznali su nas i britanci,francuzi,rusi,koji su kasnije dosta pridonijeli stradanju,zna se kojeg naroda.
Papa je bio šejtan i kad nas je među prvim priznao kao samostalnu državu, a još veći kad smo se u njegovom Caritasu hranili. Kako vas nije stid što pričate. Bog (bilo koji) vam pamet svima prosvjetlio.
Isus je bio obrezan,nije jeo svinjetinu,molitvu je obavljao padanjem ničice,pozdravljao sa mir vama.Sve ovo rade muslimani koje kršćani toliko mrze.Da vas vodi Isus u vašim srcima nebi bilo mržnje i tolike pohlepe.
Vama vasa vjera,meni MOJA:)
Điiiizuz Krajst
Te riječi su koštale nekoliko miliona kuna...
Poštujmo svoje i tuđe. Nemojte tako!
@ @lukq@mns Logika ti nije jaca strana.
svi koji negativno komentarisu,dabogda srece i para nikad ne imali. toliko od mene HVALA ;)