Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ne mozes da dises nosis masku za kisik i onda uzmes da zapalis cigaretu, logicno
kontraindikacija za kisik je pušenje
Mozda da kao u drugim (zapadnim) drzavama pusacima stave nikotin-flaster ne bi imao potrebu za pusenjem
Budala i krivih drva nikada nestati
Koji kreten,treba mu kisik a pusi.Kreten glupi
🤣😂🤣😂🤣 ах ти северњаци 😂🤣😂🤣😂🤣 то су хорде зла 🤣😂🤣❤️
Pušenje ubija
još u sobi zapalio.e svašta.
Ovakvo nesto samo Balkanski kreteni mogu uraditi..
Kako smije da pusi u zdravstvenoj ustanovi? Kakva je to ustanova?!
U Opcoj bolnici u Tesnju izlaze vani, za ostale ustanove u BiH ne znam, ali svakako nije normalno! I ja sam pusac pa ne pusim ni u svojoj kuci vec izadjem na balkon. Svasta!
VAKCINA, JEL VAKCINISAAN? ŠtO Bi ReKLi ovi po klixu 😂
On nije ali ti izgleda jesi.
Poslati ga kući ili u haps. Očito mu nije stalo do liječenja i dzaba zauzima mjesto nekome kome jeste. Ili u haps za pokušaj požarnog napada na bolnicu.
Mogo je popušit.
Nikotin je njegov kisik ! Ta ce mu bezze maska i pravi kisik.
Balkan je ludnica otvorenog tipa
Ne znam da li su Klix-ovi novinari pisali tekst, ili su ga prepisali od istih takvih, ali takav je svaki drugi tekst. Kiseonik ne gori sam od sebe, on pospješava vatru. Gori vodonik, neki nezasićeni spoj ugljenika itd, ali to se, mislim, uči, u srednjoj školi, ne u osnovnoj i na mejtefu.
A ti ujko kod fratra se uSavrsavo
Ne uči se.
Taj je za macolom osinuti po sred čela. Ljudi ti se bore za život nemozes disati na kisiku si a ti skines si kisik da pripalis cigaru. Ma ja bih te macolom od 10 kg po sred čela...
Sebija kriva za ovo.Trazimo ostavku