Selo Lazarevo kod Zrenjanina
0
Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Ratko Mladić
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
up\'o u Simino blato u Barandi
Jest ga dobro prodo rođak....hahahaha...pametan...
a svi mutavi, niko nista ne zna... o majko mojaaaaa.....
mjesto u gvantanamo idu ubice mladic dosada naj veci ubica
Neeeee, znase ko ide u Gvantanamo!
umjesto u hag izrucitega u gvantanamo
bas ga u ulici kara.dzica uhapse
bijedaaaaaaa
Čuuuj, nisu znali... patološki lažovi su to! Sve su oni znali!!!
Jedini uvjet za EU vam je da uhitite ovog zločinca, tako da ćete u EU ući za mjesec-dva. Zemlje koje nisu imale ovakve probleme su ušle u EU nakon nekoliko godina pregovora, Hrvatska je pregovore počela još 2001. godine i još pregovara. A ako uđe 2013. to će značiti punih 12 godina pregovora i odricanja. Srbija neće dobiti početak pregovora sve dok ne rješi pitanje Kosova i svih svojih zločinaca, a i u političkom smislu EU neće nakon Hrvatske i Islanda godinama primiti nikoga. Euforija oko ovog događaja samo je dokaz vaše neupućenosti. Uostalom, nije Srbiji Ratko Mladić kriv za sve, već naprosto sama država Srbija u cjelini.
I tako se nastavlja srpska prica o hajducima , jatacima a Boga mi i cinkarosima.
Njega i citavo selo uhapsiti! Na dusu im svima sto su stitili ne znam kojim imenom da ga oslovim, nekako da ga poredim sa zivotinjom nema smisla, i zivotinje imaju merhameta u sebi koliko toliko!!!
Ista ona u Pakistanu od neki dan.
znači ovdje vepar navračo
Naravno da su Srbijanske vlasti znale cijelo vrijeme gdje je general Komadic :) Sada im je trebao da ga prodaju... politika ...
Aaaa to je ta mišija rupa