Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Mi radimo sve što možemo,\" rekao je on. \"Nakon operacije izbacivanje tereta u more tokom kosovske kampanje proveli smo operacije čišćenje i učinio sve što smo mogli da bi uklonil te opasnosti. \" Međutim, Gianni Lannes vjeruje NATO još nije preuzeo svoju dgovornost. \"Oni bi trebali datii ekonomsku naknadu za one pogođene \", rekao je on. \"Europa, NATO i, iznad svega,Sjedinjene Države moraju biti pozvane na odgovornost. \"
\"Nakon rata 1999, ribe su praktički nestale iz naših voda \", dodao je ribar. \"Kemikalije su utjecale na naše zdravlje, također, uzrokuje osip na koži, zamagljen vid i tako dalje. \" Ribari su morali napustiti svoja radna mjesta zbog nedostatka ribe. Ribolovna zadruga u primorskom gradu Molfetta nekad je bila sastavljena od gotovo 200 članova,sada radi samo pet. Iako NATO-a kaže da je samo šest podrucja zagađeno uz jadransku obalu,Lannes tvrdi da je to u moru samo vrh ledenog brijega. \"NATO ne govori istinu , 24 područja su pogođeni, a ne šest\", rekao je on. \"Mjesto u ovim područjima nisu ni upoznati javnost. Populacija se čuva u mraku. \" Lannes \'ponovljenim pokušajem postavio je pitanje talijanskom ministru obrane doveli su do ništa. Glasnogovornik američke vojske pukovnik Greg Julian tvrdi američka vojska obavlja svoj posao najbolje sto moze kako bi uklonili sve opasno naoružanja nakon vojne kampanje.
Opasan \" raj\": novinar tvrdi Jadran zagađen NATO ( vojnim) otpadom VIDEO-http://rt.com/news/features/italy-nato-toxic-waste/ Pješčana plaža, more i nježna šarmanta n turistička luka:Talijanska jadranska obala može se opisati kao \"raj\". Međutim, rijetki su svjesni da tone otrovnog otpada odlaganog od strane NATO-a lezi nagomilano ispod svijetle povrsine.Prema istražnom novinar Gianni Lannes, obale južne talijanske regije Puglia kriju stvarne opasnosti. \"Ogromna količina naoružanja i toksičnog otpada je prisutan u ovim vodama: SAD bombe iz 1940-ih, i NATO oružje koje je koristeno 1999 godine u ratnim dejstvima protiv Srbije, uključujući i koristenu uransku municiju, kazao je on.\"To oružje često sadrži otrovne tvari, kao što su sumpor, iperit i fosfor. \" Lokalni ribari kažu da prisutnost NATO oružja ozbiljno utječe na njihove živote, i predstavlja prijetnju lokalnom ekosistemu.
već ne dozvoljavate komentare na tekst američkog ambasadora, moramo to ovdje odraditi. kao prvo, totalno ste nepismeno preveli članak, što nije ni čudo - ko vas zna, jasno mu je da bi bilo čudo da ste PISMENO preveli. Od prve rečenice - za prvo lice jednine ide BIH, za drugo BI, za treće BI, za prvo množine BISMO, itd. Otvorite malo gramatiku za 3. osnovne, ne može vam škoditi, na tom nivou otprilike i rezonujete.
sve su ovo igracke za vojsku srbije
Srbi stari neprijatelji Evrope..... treba na drini zid napraviti!
Kinezi istrazuju AMERICKU TEHNOLOGIJU!? Daj nemojte se zezati !!!!
Američki Pentagon vjerovao je da je do rušenja \"nevidljivog\" aviona došlo kombinacijom sreće i dobre taktike. Cu\' Americki! Jok eto Njemacki