Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ terapeut: jako jako siroka tema. al\' da ne polemisem: niti mrzim koga, niti sam nacionalista, ali ne mogu da ne vratim istom mjerom kad pojedini jedva docekaju slicne clanke vezano za druge vjere pa opale psovati, vrijedjati i biti vulgarni. to je sve. a znam- svuda ima SVEGA ! pozdrav!
@Jeramy, moja hipokratova zakletva me obavezuje da brinem o svim ljudima,ne vezano za versku ili nacionalnu pripadnost. Zao mi je da vidim izlive mrznje pogotovo kod mladjeg svijeta. A licno ja, ja sam ti pravi Seldjuk Turcin. Po genima \"garavi pravoslavac\" sa jednom misijom da po#ebem sve preostale plave zene,sloveno-ugarsko-germanskog porekla,bile one Rimo-Katolikinje ili Islamske vereispovesti. Da rasirim ovaj moj Anadolsko-Seldzucki gen,pre ili kasnije svi na ovome svetu ce biti braonkasti. Eto druze Jeremy, ja samo nastavljam ono sto je Bajazit poceo. Normalno ta \"rabota\" se obavlja na kulturan zavodnicki nacin a ne kao ove siledzije iz ove pricice koju komentarisemo. A mislim da se licno gresis o Patrijarha Pavla jer je on castan svestenik koji nije proklamisovao rat i pozivao je ljude da ne slusaju glas \"Slobe\"..... Na zalost postoje dve struje u Srpskoj P. crkvi. Tu spadaju jeretici pod blagoslovom Pape.
@ terapeut: ma hvala , ali ne brini za mene! samo komentarisem za stoku srpsku vezano za clanak ovaj. vidjeli sve od patrijarha svoga milog. :) a da i ti njima ne pripadas pa te vidim dirnuli moji komentari? :)
Jeremy, nije lijepo da gubis koncetraciju i da se ljutis na prijevod.Izidji malo vani pa udahni svijeze arije,a zivce u futrolu. Ne bih volio videt da zavrsis u ludari kao Iranac. Eto ga covijek poceo i krmetinu jest,prsutu. Ajd vozdra,kao medicinski brat ti to prijedlazem!
@prevoditelj: hahahahahhahah.. govance i ti haman pravoslavno? pa se uzbudilo na silovatelje.. da je i tebi, ha? bolesnici.
@prevoditelj. Prevod izmedju redova! Opsednut sam Beogradom i Srbijom.Zeleo bi da budem dio tog naroda,ali sam u svadji sam sa sobom.Sram me i stid svog imena,kunem se u vijeru,a ne idem u svijete objekte.Koristim strani jezik i stranu vijeru i obicaje,jer se svojih stidim.Mojoj napacenoj dushi hvali ljubav ali me voljena osoba ne zeli.Susjedi se plase od moje pojave a zenski rod zazire od mene,s\'toga sam se okrenuo muskarcima i Jeramy-ju koji je nesto izmedju!
Más allá de la bomba en Belgrado, Belgrado no se. Me encantaba mi madre Mila, En el nombre de pan tostado, En el nombre de pan tostado. Ella, su ella, ella, su ella. Ella, su ella, ella, su ella. Shivered país, la tierra shivered, Serbia está ahora en ruinas! Aumento en toda Europa. Verter lágrimas de los ojos serbio, Belgrado no se, Belgrado será, no él. Ponga el lazo alrededor de su cuello, El enemigo de Serbia. Me encantaba mi madre Mila, Sí ga nunca, Sí ga nunca.
@ snimak: sto smo popizdili ! :))) mora da su ovo tvoji zemljaci i braca po krvi, :)
Ma kakvo vjesanje i dozivotna robija.Ja bi im odsjekla cunu ali jako polako...pa nek onda piske na slamcicu
Za snimak nemilih zlocina,obratite se direktno producentu i kamermanu Jeremy-ju sa portala. Za svaku kopiju,dobijate i kupon za deset s\'likom i kiseljakom. Ako uzmete i snimak iz gluhe BiH dobijate popust 15 posto na oba. Jeremy!
to je patrijarh pavle prvi pokazao kako se radi. ja se ovome nimalo ne cudim - tipicno srpski .
KOCEVENDA JE to pokazao kako se to radi pa nije ni cudo sto se sada stado otelo. Kazna dolazi matematickom preciznoscu \" braco srbi \"
srbija ostala bez mora, pa nema vise golih otoka da salju ludjake gdje im je mjesto
LIJEPI TITO
sve ce to narod pozlatiti :))) kreteni se nasladjuju govnima u komsijskoj avliji dok u svojoj pokusavaju ista da ne vide :)))) *ebo li vas hodza iz gluhe bukovice sve :)