Strašan zločin u Srbiji
0

Otac i sin više puta silovali 14-godišnjakinju

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Srpski Blic u petak piše o strašnom zločinu zbog kojeg su uhapšeni Radovan T. (55), njegov sin Dejan (25) i Milovan G. (22), svi iz mjesta Osečine. Naime, sva trojica juče su uhapšena zbog sumnje da su više puta silovali maloljetnu D. J. (14) iz istog mjesta.

Osumnjičeni se terete da su od septembra 2008. do marta ove godine u više navrata uz prijetnje smrću djevojčicu natjerali na seksualni čin.

'Prijetili su joj smrću, te da će ubiti članove njene najbliže porodice. Djevojčica je zbog toga ćutala, ali su u školi primjetili da je često odsutna. Zbog toga je školski pedagog pozvao njene roditelje. Kada je majka došla u školu, djevojčica je sve ispričala. Odvedena je na ljekarski pregled i konstatovane su povrede za koje se sumnja da su nastale prilikom posljednjeg silovanja, rekao je za „Blic” izvor blizak istrazi.

Prema riječima izvora „Blica”, osumnjičenima se stavlja na teret da su djevojčicu naizmjenično odvodili u susjedno selo, deset kilometara od Osečine, i silovali je u automobilu.

Otac i sin Radovan i Dejan T. su među najimućnijim stanovnicima sela, a treći osumnjičeni Milovan G. je najbolji drug Dejana T.