Specijalni sud u Beogradu
0

Osumnjičeni za trgovinu ljudima zaprosio svoju žrtvu

FENA
Foto: FoNet, arhiva
Foto: FoNet, arhiva
Bojan Gmijović, optužen za trgovinu ljudima, na suđenju u beogradskom Specijalnom sudu u petak je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Danijelu Lazarević, koju je tužiteljstvo označilo kao njegovu žrtvu.

Kako su prenijeli beogradski elektronski mediji, Gmijović, koji je pritvorenik okružnog zatvora u Beogradu, dobivši riječ tokom suđenja izišao je za govornicu i zaprosio Danijelu Lazarević, a sud im je dozvolio vjenčanje nakon što pribave potrebnu dokumentaciju.

Na pitanje Gmijovića da se uda za njega, Lazarević, koja je sjedila u dijelu sudnice izdvojenom za publiku, nije ništa odgovorila i bila je iznenađena, a pravosudni policajci su paru dozvolili da se poljube i skupa provedu par minuta tek nakon što je završen sudski postupak.

Lazarević je, po navodima medija, optužnicom označena kao jedna od djevojaka koje su se bavile prostitucijom u Italiji za račun grupe kojoj je pripadao Gmijović, što je ona u svom svjedočenju zanijekala, navodeći da je s Gmijovićem u vezi pet godina te da su u Italiji živjeli skupa i da nisu bili u braku.

Vjenčanje će najvjerojatnije biti održano u zatvorskim prostorijama.