Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bavimo se mi sobom i svojim problemima.Šta me briga za Hrvatsku i njene afere.Ili se neki boje da bi se domino efekat mogao prebaciti i kod nas.Ne vidim zbog čega se objavljuje ovakva vijest.Očito vijest za dnevno političku upotrebu,da se ne kaže kako smo mi baš najgori u svemu.
pitanje je da li ce svaba uspjeti da dovede u red uskoke iz hr. jer moraju sada da polazu racune svabi koji vlada eu. inace hr je korumpirana drzava jer narod uskoka i drumskih razbojnika navikao je na mito, korupciju i kradju. vrlo interesentno. ipak mislim da ce da ih ustroje svabe ko ovce u toru.
Veliki broj,da ne kažem svi ljekari u BiH, a naročito u primarnoj zdrvstvenoj zaštiti rade to isto.Bez obzira na vrstu upale, uvijek prepisuju isti antibiotik od iste farmaceutske kuće.O tome i ljekari javno pričaju i hvale se, da ih je \" XY\" farmaceutske kuće plaćaju tako što imaju % od prepisanog i prodatog lijeka, zatim im plaćaju skupe kongrese po Evropskim zemljama...i ne samo za njih nego čak i za njihove bračne partnere a za uzvrat, a za uzvrat ljekari prepisuju pcijentima njjhove lijekove. Pa kako bi inače ljekari mogli ovako lagodno živjeti, da nema takvih priliva. Prave luksuzne kuće i vikendice,kupuju stanove na atraktivnim lokcijma, kupuju skupa auta često i za keš, ljetuju i zimuju po Evropskim destincijama.To nebi mogli sigurno od prosječne ljekarske plate od 1500 KM.
Ako ćemo tako pola stanovnika ove divne zemlje bi zavrsilo u zatvoru
Ne dao Bog kakvog Bosanskog USKOKA pa zaredati po zdravstvenim ustanovama i doktorima....kompletan zdravstveni sistem bi nam pao:)
...al\' se ismijah na hr portalima...gospoda liječnici se prodavali za alu felge :)))...neprocjenjivo...kakvim sitnišem se kupuju ljudi...