Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije svejedno ni za BiH kada neko od tri najjača balkanska igrača ispadne ( Sanader, Dodik, Tadić ). Koliko bi samo civilizacija, cijela regija pa i Hrvatska bila uzdrmana kada bi npr. Željko Komšić podnio ostavku.
nek si mu rekao...vidi se da je papak, ebo mu sa-x mamu
Da ste pametni znali bi zašto objavljuju vijest i pišu toliko o Sanaderu jer njegova ostavka nije važna samo za Hrvatsku već za cijelu regiju. Pogledajte komentare i na drugim stranim sajtovima i komentare iz Eu koji smatraju da je Hrvatska važan čimbenik stabilnosti za cijeli kontinent, a ovom ostavkom u ovakvoj krizi situacija bi mogla biti ozbiljna. No vi naravno ne vidite dalje od nacionalističkih frustracija i mržnje. Tužno!
razumijem da ima ljudi koji MISLE da im je hrvatska domovina al previse je ovi vijesti o hrvatskoj.. neam nista protiv hrvata al fakat ohladite malo
Da Hrvati su, a ti ako si iskompleksiran s tim tvoj problem. Idi na islambosna.com, pa ces tu naci mnogo svojih istomisljenika.
pa moraju o svom covjeku pisati. Ipak su vlasnici ovog portala hrvati.
50 vijesti o sanaderu je*o vas vise on dosadni ste sa njim