Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne nego znaci da ce i oni u eu biti primljeni prije nego sto nama ukinu vize, a i krst cemo gledati
Znači da su im oprostili što su u s.m.r.t. poslali 85 Bošnjaka izbjeglica iz Crne Gore tokom rata 1992-ge. A oprostili su i onima dilanje organa, jer im tako odgovara. Sigurno su ovima na zapadu trebali ti organi. Znači da će nama uvesti vize, jer neće više nigdje da nas prime. Zar nije očigledno da nas sve više zatvaraju kao Palestince?Ali zato ćemo gledati krst iznad grada odakle su nas lupali i to je ta pravda.
Depo rtacije izbjeglica iz Bosne I Hercegovine su se dogodile u proljeće 1992. godine. Prema nepotvrđenim informacijama, više od 150 izbjeglica iz Bosne i Hercegovine, i Bošnjaka i Srba, uhap šeno je i pre dato vla stima Republike Srpske. Poslije de porta cije u Re pub liku Srp sku u b j e n o 85 građana BiH, koji su utočište željeli naći u Crnoj Gori. --- A naveliko vracaju azilante iz BH, oprostili ovima sto su ih u r at vratili 92-ge. Znaci li to da ako se nedobog za ra ti da ce nastaviti depo rtacije Bosnjaka za Bosnu, pa makar bio i r at u zemlji? Po meni su ove sve presude plus most u Hrvatskoj i vize za razmisljanje...
a za sta da ih osude sto su izvrsavali naredjenja,a ovaj sto je naredjivao davno je otisao
и мене ће ако бог да ускоро ослободит
Srbi su u svome zlu ako ništa bili iskreniji i išli do kraja.\"Junačine\" su se pokazale i u Baniji i na Dubrovačkom ratištu,(Milo Đukanović na ratištu u uniformi),u BiH,a kad je brod počeo da tone,izuvukoše se kao da ne kažem šta.A danas se diče demokratskim tadicijama.
Oslobodjeni jer je u grupi bilo i srba, i navodno policija nije vojska i crna gora nije ratovala \"zvanicno\" sa BiH, bas sprdacina
Pravni vudu. Jeste, deprotiralii su, i jeste ljudi su gubili glave radi toga, ali nista kaznjivo se nije desilo. Fantasticna logika, svojstsvena adbvokatskim glavama a za raju nepojmljiva.
...haški sindrom...