Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papak, cirilica je svugdje u BiH (osim mozda skutorije) dobrodosla. To je nase pismo isto kao i latinice. Procitaj malo sta je bila bosancica pa onda provociraj.
Tolike pare dati za takvo nešto i na takav način?!! E u PM!!!Ode svijet u 3PM..ĆAO
pa ovo ima samo na Balkanu. da drzava finansira koncert ove promiskuitetne babe! zamislite da vlada francuske, belgije ili holandije pokriva troskove koncerta madone. eto kakve su nam \"drzave\" u kojima zivimo. sprdnja! eee... da `oce tito da se digne, pa da vidi ovu jad i bedu!!!!!
pare nisu problem... para nema.... ciri bu ciri ba ... nestala je lova preko papira...
@СрбИН U pravu si...Cirilicno pismo nekad zvana Bosancica koja naslijedi Iliricu je bitna za Bosnu i Hercegovinu..Cirilica u Bosni je puno bitnija od Latinice to je nase pismo ..Latinicu su nam utrpali okupatori austrougarske cizme pa uz potporu vatikanskih satelita tako ostade do danas...Jah..nije sala...
A šo nebi moglo, viš kako se na ovim tzv ilirima odjedared mijenja njih duo kozmetik. Sjaši kurta da uzjaši murta pa jopet haya
A đe je bu dva? Samo u MNE? Nemere ih više odjedared da ne povrijede prostor susjednih državica.
Niko ne spomenu da i Madona ima stan u Budvi, da su joj bas ti investitori dali stan na zavali.... @@...I... Ja vidim ti poznaješ taj Crnogorski život i znaš kako je Budva noću puna stranaca.....
@srbIN nije ovo klih.ba, nego klix.ba, a nit je prije bilo sarajevo-h, nego sarajevo-x. ccc, ni cirilicu ne znas kako treba.
Pa gdje je moglo biti sve regularno kad je u transakciji ucestvovalo nesto sto se zove ZAVALA INVEST???
ta usrana ćirilica je možda pismo tvoje vlaške keve, a ne nas bošnjaka.
oćeš ćirilicu na sarajevskom portalu, a do juče si s pala slao minobacačke granate na sarajevo. mamu ti bezobraznu, onu genocidnu.
OVI \"CRNOGORCI\"NE SAMO DA SU BAGRA-CAK SU I ZESCA I PRLJAVIJA BAGRA OD GENOCIDASA FASISTA SRBA!TI \"CRNOGORCI\"SU NAJPRLJAVIJA I NAJPODMUKLIJA BALKANSKA BAGRETINA-TO SU BALKANSKI SUPER PRIMITIVNI DIVLJACI I NAJPRLJAVIJI OTPAD KOJEG MOZES SMISLIT!
ko se još fura na tu šugavu babu?
لطيفة
to se zove \"drzava za covjeka\"
mogli su onda i ime promijeniti u Ist.Sarajevo-x.com valjda bi ti bilo drago