Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O sestro Roso na k u r c u sam te noso ! !
hahha
eto prilike da se Ratko javi umjesto svoje supruge da odlezi koju godinu pa ce kasnije izaci...heheheh u sandukunaravno kao i ostali
@Cp6o.PC pa naravno da nije nosio oružje kad je pi.č.ka bio. lako je brate ratovati kad imaš svo naoružanje jedne respektabilne armije kao što je JNA bila protiv naroda koji je svoje kupovao!!!! . trebalo se odbraniti ovim što smo mi imali druže.
To je njima Tadiceva Policija podmetnula barem nekog da uhapse. Ratko inace i za vrijeme rata nije noso oruzje.
Ovaj put našli su dvije zolje i 15 kg eksploziva .
___________________________________________________________ Policija i službe bezbjednosti su 4. decembra 2008. godine tokom trećeg pretresa kuće Mladićevih na Banovom brdu u Beogradu pronašli po jednu lovačku i automatsku pušku i četiri pištolja s municijom. ___________________________________________________________ dakle tokom treceg pretresa????