Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ziku crnogorcica sto su se raskokodakali po sajtu, de luzeri posunflajte ga laganini, onako kako samo vi to znate :)
nema muha vise u crnoj gori pomrle.....najele se govana i ostalo toliko da su sve muhe pomrle...
Quote: \"...po cemu su oni ponosan narod i cime to treba da se ponose? mozda onim svime sto su uradili 92 po bosni!\" I time i sa tisucu godina historije prije toga. Neki balkanski narodi nisu otkrili rijec identitet \'92 kad im je netko rekao kak da se zovu i sto da budu. Neki balkanski narod (kao Hrvati, Srbi i Crnogorci izmedju ostalih) znaju tko su i sto su vec stoljecima. A znas li ti?
Do Butmira. J.e.b.o vas rat vise. Nadjite zene pa se praznite stoko nepismena.
glupi bosnjaci!
sa svacim, za razliku od vas mutanata, a izmedju ostalog i upravo zbog tog.
@bravo ja bih to ovako rekao crnogorac je s.r.a.nj.e. ili g.o.v.n.o, sredine nema! po cemu su oni ponosan narod i cime to treba da se ponose? mozda onim svime sto su uradili 92 po bosni!
Ko ce docekati 2225, treba to ubrzat Boze. Amin i Amen!
Crnogorac ili valja ili ne valja,sredine nema.Ovo je smrdljivo djubre pogano,bruka jednog ponosnog naroda,prevejani sitni kriminalac i gnjida u ljudskom obliku!Hapsite ga braco i okujte ga u lance,dana bijela nevidio..