Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...užas...
Bas je ovo strasno,uzasne su im ceste i tuneli.Bas su provalije po stotine metara duboke,bas treba biti oprezan i sretan da prodjes.Velika nesreca i tuga.
Da Bog sačuva... Neka im je laka zemlja..
hmmm.... boli nas ***!
Slika vam je strasna, kao da je clanak o sumama!
Šta bi ti htio, da gledaš unakažena tijela i krvavi autobus?! Slika je tu da pokaže s koje je visine autobus sletio, a stavljanje bilo kakvih slika autobusa i ljudskih tijela bi bilo krajnje neumijesno.... Valjda će ti sada biti malo jasnije zašto ovakva slika.
http://i.imgur.com/xNL0a7b.jpg E tu se moze vidjeti odakle je sletio, a ne ovdje!
jao ne mogu da vjerujem, juce gledam na pinku neku humoristicku seriju i lik govori da ide busem negdje a kao andjeo ga odvraca od busa kad na tv-u javlja sletio bus u provaliju, kad evo i ovdje :S
ne lazi molim te
Antifriz: nije lijepo svoje negativne osobine davati drugima...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tek onako usput rečeno, svi mediji prenose da je autobus bio sa rumunskom registracijom. Sad kako do klixa uvijek stigne lijeva verzija...i stoji na njemu vec vise od 2.5 sata to nećemo saznati.
Ovo je uzasno sto se dogodilo. Neka im je laka crna zemlja i da pocivaju u miru. Mislim da vlasti u CG trebaju prihode od turizma prvo uloziti u izgradnju autoputeva, sve vise turista im dolazi na more, a sve ceste su prema moru katastrofalne. Ne dao Bog vise ovakvih nesreca, stvarno tuga i zalost.
A ja slike i qurca
Drugi mediji prenose da je rijec o autobusu iz Rumunije. Nebitno odakle, zalostno. I prije par godina je bilo u Hrvatskoj sa autobusom iz Ceske. Te Autobuse na dalje rute treba zabraniti. Imas voz, avion, brod ili licno auto pa izvoli. Opet ce biti zaspo sofer koji je natjeran da vozi preko svih normi.
Rip :/
bože sačuvaj... šta ti je život
saucesce porodicama...
Drugi portali pišu da je riječ o autobusu rumunskih registarskih oznaka, može li neko potvrditi?
Oh Bože Dragi.. Žal za životima, porodicama iskreno saučešće i sabur.
ZABRANITE KOMENTARE !
Ja strave i uzasa. Teba u Crnoj Gori zabraniti saobracaj busevima. Nisu im ceste bas nesto, a bog zna jel vozac zakunjo.
Ko tuda nije prolazio vozom , ne zna šta je strah a takođe i poštovanje koliko je nekada nam zajednička država bila jaka i napravila te puteve i pruge. saučešće porodicama
bosman al su kod nas zasticena, a u crnoj gori nisu