Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BiH: jedi g.....budalo....idi trazi posao i ne pisi delirantne komentare.....gadim se od osoba kao ti.....
poslusase Haruta i Maruta ...hromosomi im se dislocirali...
Koga li su stitili plavi sljemovi u Srebrenici da mi je znati.
Kad je lopov priznao da je lopov? Tako i genocidna st.oka nece nikada priznati da je GENOCIDNA!
SRPSKI GENOCIDNI FASIZAM JE I DALJE NA AKCIJI I SRBIJA VRSI PONOVOAGRESIJU NA BOSNU I HERCEGOVINU PREKO DODIKA, SPIRICA I OSTALIH GENOCIDASA i ENGLESKE NJENOG NAJVECEG SAVEZNIKA SAFRANCUSKOM!!! HRVATSKU CE JOSIPOVIC FINO DAT OPET U KRVAVIM RUKAMA I KANDZAMA SRPSKIM KRVOLOCNIM ZLOCINCIMA I GENOCIDASIMA!!! ZNACI POSLIJE SRAMNE ODLUKE JUCE O NE PROGLASENJU GENOCIDA U SREBRENICI ( NAPOMJENT DA NIJE SAMO SRBIJA POCINILA GENOCID U SREBRENICI PROTIV BOSNJAKA VEC PO CITAVOJI TERITORIJI BIH-E, SANDZAKA, CRNE GORE , HRVATSKE, KOSOVA) A I HRVATA!!! PRAVE SE PAMETNIJI TI KRVOLOCNI SANU IDEOLOZI O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI OD SVIH MEDJUNARODNIH NAJVECIH INSTITUCIJA KOJI SU OSUDILI I ZAUVIJEK ZAPISALI GENOCID BOSNJAKA U SREBRENICI GENOCIDOM!
Vrijeme se ne mjeri vjerskim praznicima. Ne moze se nesto desiti \"poslije\" Uskrsa, Vaskrsa, Hanuke, Bajrama. Ljudi izmislise kalendar.