Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selam braco sa sandzaka...mi smo uz vas, dolazimo preko drine!! BOSNA + SANDZAK= 1 NAROD 1 DRZAVA!!
Samire30, nedajte se braco, ponosni smo na vas, i inšAllah da se ujedinimo ponovo. www.islambosna.ba
srbi znajte probutit cete opet muslimane. znajte nije ovo vise 1992. znajte i muslimani imaju sada. nije narod goloruk. a svim bosnjacima iz BiH koji podrzavaju sandzak od srca vam fala. i mi smo uz bosnu bili. bice sudbine da se ujednimo svi mi. selam
mi se u susjednoj hrvatskoj nadamo ratu.sretno sandzak
Nedajte se braćo u privremeno okupiranom i od matice otrgnutom Sandžaku. Neka se Srbi ne igraju, Bošnjaci će pregaziti Drinu. Mahsuz selam muftiji Zukorliću i svim Muslimanima Bošnjacima našeg Sandžaka iz šeher Sarajeva. Uz vas smo.
Kad ce unprofor sa feta sirom?zasvrbila me ckapi.
bagra sandzacka....
a od koga očekuješ da će objeviti vijest vidiš da su ovi kamenjari u sandžaku
Upravo to Handy, plasiraju nam vijesti Srne? SRBI VRSE REPRESIJU NA SANDZAKU, OPET!
Sarajevo-x.com=Dobrica Cosic (SRNA)