Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako i treba dragi moji Bosanci i Hercegovci....samo vi idite kod tih gladnih govana, tesko se sat duze voziti i otici u Crnu Goru...cijena kao kod nas, smjestaj jeftiniji, hrana jeftinija, izlazak jeftiniji...a sto je to Gradac bolji od Sutomora, Brela od Bara, Makarska od Budve...kad nas je Bog /politika/ kaznio da imamo ebenih 14km svog izlaza na mroe onda bar idite kod onih koji manje seru i pridikuju, koju su bar 10 puta ljubazniji od ovih govana...nemoj da me neko pogresno shvati, nista nemam protih Hrvata i Hrvatske, prelijepa zemlja posebno dio u Istri ali javno i tajno prozivati nas, kao najgore turiste, a prve smo im komsije...mrs u pm...
ma je.bo vam ja ma.ter svima koji ste im opet otisli... dabo.gda vas morski pas izgrizo ;-)
2,2mln turista??? vauuuu.... nek svako dnevno baci piš u more i to po 1dl...pa nije ni cudo sto je more slano :D :D :D :D :D
Ja godinama ljetujem u Boki. babo sam u Bosni - babo i u Kotoru, Tivtu, Risnu... Ne moram šaputati kad poselamim nekog i svi me cijene. Čuva se mjesto na plaži za mene, i pokloni se kupuju za djecu... zbog toga dragi Bosanci pravac CG.
Hrvatska zauvijek,kulturan i gostoljubiv narod. Bio sam i u Turskoj prljavo i samo gleda ko ce ti sta ukrasti i prevariti te nikad vise...
Kad odeš u Hrvatsku i vidiš da si nepoželjan samo im ispričaj vic o glupim Hrvatima iz Bosne što misle da su njihovi i odmah im postaneš simpatičan
http://www.youtube.com/watch?v=ZS3_jFWxZxs&feature=related zapjevat cu kada prodje sve
HEbo li VAM DNEVNIK HA ER SVE USTA ! SAMO COPY PASTE! KOje ulizice, babe mi!
svaka cast! -ova prva dva odgovora upucena @ makaranin , jer moj je zadnji. pitam se samo sta bi da jadran ima cep, pa da ga neko izvuce, sta bi onda??
SVAKO LJETO OSTAVIMO SILNE NOVCE U HRVATSKOJ . NIJE LI MOZDA BOLJE DA VECINA TOG NOVCA OSTANE U BOSNI I HERCEGOVINI ????
ko ti brani da ides, idi lijepo se provedi..
pozdrav prvo tvojoj rodbini u sirokom brijegu.. znas sta o tebi i takvima govore pravi mjestani, \" dosa i bespravno gradi kuce na 4 sprata\" ti mislis talijani, njemci i ostali, pa 90% auta na stranim tablama vozaci su porijeklom sa balkana.. nase ta neka nostalgija vuce.. ja sam ti bosanac koji ostavi u HR na godisnjem do 3000 € za nekih 10 dana.. provedem se lijepo (neugodni su samo \"pravi\" mjestani koji su nekad zavidni, a nekada \"dok ne vide pare\" toliko uobrazeni.. da je prosto zadovoljstvo .. u restoranu pored njihovog konobarskog radnog mjesta\"kulturno se rasipati i kulturnom konobaru ostaviti vise baksisa nego \"uobrazenko dobije od svih gostiju taj dan\". Sljedeci dan \"uobrazenko\" samo sto ne mete metlom po rivi kuda krocim.. Ima naravno i raje iz sirokog koja je normalna, bar sam ih ja kao takve dozivio, nisu svi ko ti.
idioti, nije bilo 2,2 miliona turista, nego je registrovano 2,2 miliona nocenja. A recimo da svaki turist u prosjeku provede 5 noci na moru (sto je i malo, al hajd), to znaci da su imali otprilike 440000 turista, a mozda i manje.. jeb.em ti novinara koji ne zna osnovne stvari, a hoce da pisa..
Ja sam bosanac iz Bayerna,svake godine idem u HR i potrosim u prosjeku 2500€. Uglavnom mi je lijepo kome nije nemora ni ici.Bosnjaci idite u Tunis ili u Tursku ako hocete dzamije na moru SRETNO!!!!!!
ja sam bio prije tri sedmice u Makarskoj, jedna Altea iz Ploca mi pusila ujutru u sest sati. Samo da to kazem.
Stavili ste ovaj članak samo kako bi bilo što više komentara, da bi ljudima vadili živac .. jako lijepo od vas i profesionalno ;)
Ja bio prosle sedmice u Tucepima, ima mjesta koliko hoces pola apartmana prazno, covjek kod koga sam ja bio kaze nikad losije nije bilo. Naravno sve Cesi, Slovaci i Bosanci.