Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj budalo,moram te tako nazvat,znaš li ti uopšte koliko je Rusija dužna Americi,mnogi misle da su oni rivali ali sve je to dio nekog dogovora a ti umi pa malo pročitaj Kremansko proročanstvo jer haman da se pomalo ostvaruje...
@bin Latin Koje nestasice? Nema nestasice ako ti najblizi saveznik sjedi na gasu i nafti. Da nece mozda dolaziti iz Arabije, eno Ameri jedva drze uzde dole, a nazovi saveznici preko cijene nafte im placaju vojsku. Rusi su mnogo pouzdaniji jer sve sto imaju je njihovo 100%, a u interesu im je da zarade na tome i da preko toga ispolje uticaj, sto znaci da saveznicima ide popust. Ameri i Arapi nisu vezani nicim osim interesom u obliku novca, a Rusi i Srbi dijele nesto sto se ne moze kupiti novcem, porijeklo, vjeru, istoriju. Samo se ti smijulji.
jesi se raspitivao skoro odakle ce da vam dolazi plin u slucjau nestašice ?
@bin Srbin hahaha...., da, zaista, blago se srbima sada, zlatnim kasikama ima da jedete..... zlatnijim od onih koje obecavase Milosevic i Karadzic,.... buhuhahaha...... buhuhaha.... i tesko antisrbima koji na vrijeme ne plate gas, buhuhahaha....
Medvedev i Putin imaju veliku dilemu. S jedne strane, prodajom gasa, nafte i drugih sirovina mogu zaraditi puno para. S druge strane, sve ostalo propada a time i njihova pozicija u vlasti preko koje jedino i mogu zaraditi one pare. Prodavati naftu i ostalo i tim parama krpiti ovamo, opet nema smisla jer oni su tu radi moci i para, a ne radi rekonstrukcije i slicnih zajebancija. Pare ili drzava pitanje je sad.
Srbija a time i Republika Srpska postale su clanicom novog saveza na relaciji Moskva-Peking-Nju Delhi koji preuzima dominaciju u svijetu. Amerika, Evropa i NATO su odavno u zalasku i samo je pitanje momenta kada ce propasti. Najvaznije je na vrijeme odabrati saveznike. Neprijatelji srpstva, cuvajte se!