Crna Gora izvršila analizu
4
Objavljen spisak "Imlekovih" sigurnih mlijeka
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota, sta sve radi ovaj DS. Najgadnija promocija koju neka stranka moze da sprovede
Jos cemo dugo mi ispastati zbog ovoga. DS je sve lepo organizovao.
Muka mi je od ovakvih kampanja, bilo da je to naručeno od neke strane mlekare, bilo da je to prljava kampanja DSa
Ovo je sve maslo DSa kome je krivo što nova vlast uspešno sprovodi reforme u svim sferama, EU i SAD u najboljem mogućem svetlu hvale reforme Srbije,a tome smo svakodnevno svedoci.
Igrati se sa mlekom, nečim što konzumiraju deca svih uzrasta i svi gradjani Srbije i regiona, to je prljava igra u kojoj može samo DS da učestvuje.
Mnogo toga su gradjani pretrpeli pod bivsom vlascu, pa ce pretrpeti i ove poslednje udarce tj. trzaje.
Čime se sve služi Demokratska stranka, na čelu sa Goranom Ješićem. Sramota, ljudi.
Bivsa vladajuca stranka DS, nije zadovoljna što nije uspela da dovede državu u stanje bankrota, a sada joj smeta što ova vlast radi upravo suprotno od nje.
Ješić i njegovi stranački prijatelji su uništavali srpsku privredu, a sada se Ješić vratio da je dokrajči.
Pitam se zašto samo Imlek predstavljaju kao 'sigurno' mlijeko? Banda medijska, potkupljiva! Treba da promovišete naše, domaće mlijeko tipa Milkos. Idi u Crnu Goru i promoviši imlek!
http://www.tip.ba/2013/02/26/saznajte-koje-mlijeko-koje-se-prodaje-u-bih-je-pozitivno-na-aflatoksin/ Dajte nam procente "otrova" u našem mlijeku.
..molim vas mozete li mi reci da li je "MOJA KRAVICA" od 1ipo litar sigurna i ako je moguce do kada?Nedam nikome moju kravicu,jer je moja kravica samo moja kravica
Imaš nešto bijelo oko usta ... :)
...jOgurt...
...ja tamanim jugurt...