Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Urolog mu obatalio chundaru, to se glavom plaća...
Pizdarija
Bitno je da ima bradu, neka je gospodja to rekla, da se zna :) eto, dosao ISIL i kod vas, dok ima bradu mora da ima neke veze sa Muslimanima. Iako ni harmoniku ne mozete zasvirati u drzavi zbog granicnih incidenata, kolika vam je :)
Pa kako bi ti opisao covjeka sa bradom.
Slazem se, samo sto ovaj nije imao bradu i penzić je od sto godina; puko lik iz svojih razloga, no nije cak ni Musliman. Ergo - teta odmah vidjela islamskog teroristu, kad ono Slovenac, katolik :) I tako nesto u zadnje vrijeme svi se iz bradatih "islamskih terorista" pretvore u neke "krscanine s problemima".
Malo su se osilili ljekari, trebao bi se neko zamisliti i za jedno i drugo. S njima je nemoguce razgovarati, ako nisi njihov nivo.
Je li tekbirao?
Eto zašto je Sebija omiljena u Sarajevu: NE PUCA SE ! BAr ne u njenoj Bolnici. A bogami pucala se je po ZAgrebu za vrijeme rata nesnosno, pa je svekar morao izmjestiti u Tursku !!!