Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
totalno nebitan covjek, covjek kojem je titula ''polubrat Obame'' i to je to... ne moze uticati ni na politiku ni promjene ni mir (zapravo ne moze uticati ni na sta), samo je zeljan medijske paznje koju dobija preko svoje ''titule'' a izborni slogan mu je izuzetno debilan
kaze njemu Nikolic: znaci tebra..
Vidi se da je neki jebac
sve ok. samo: gdje mu je kravata kad dolazi kod predsjednika zemlje?
OB"Mamtambi.nakuxi detewqikuliku sasado." Nikolic"Jeeeees,jeseeeees."
Bice ovo kratak sastanak kad mu Nikolic: "Kud si BRE vamo dosao u picku materinu, i mi zivimo od sadake, ako BRE hoces love idi u Ankaru kao i mi"
Pokazala je Srbija da je spremna na kompromis i saradnju, ali nema smisla zahtevati nešto nemoguće.
Hahahahaha, ma kome vi to vi i dan danas prodajete muda za bubrege??? Srbin zna za "kompromis" ????? Srbin zna samo za sve ili nista i spreman je sam sebi da skoci u trbuh samo ako nije po njegovim.
Kosovo je srpsko ,bez obyira na trenutno stanje !Bilo kojem Obami treba da je to jasno !
Daj BRE ostavi se vise droge, ne utice ti dobro na zdravlji a i na mozak
Amerika jeste jaka i velika ,ali nekad ima smesne stavove iako ih ozbiljno prezentuju! Valjda ima ,ovaj Obama drugacije stavove.
Nikolic otvara vrata prijateljstva srbiji prema svim zemljama. Malim i velikim !
12 žena...aferim Malik!
jesu trgli po šljivu?
Obama tamo obama vamo i primaju ga predsjednici lokalni plemena na balkanu. Stvarno bezveze. Ono da se veliki brat ne naljuti sto mu nismo primili polubrata. Koji smo mi jadovi.JADNO!
WHO IS YOU
Jarane pa lik drži granap sa tranzistorima koja je on ličnost i zbog čega je pozvan ili ugošćen! WHO IS YOU, skontao da može uzet lovu levatima fol fondacija...... HAHAHAHAHAHAHAHA "Vlasnik je prodavnice elektronske" "Obamin polubrat u Skoplju primio nagradu za mir, dolazi i u BiH" ?????????????????????????????????????????????????? WTF Ovaj svijet je otišao u 100 P**** Materina, ovo je sofisticiranija verzija TORABIJA! Kad smo kod njega imal one vode:D #### @ @ J /~~~\
cekiraj mobitel na stolu.. Nokia i doba Nikite Hruschova.. al dobro, barem njihovi politicari ne nosaju iPhone i Galaxye od po milju maraka drzavnih para.. a brat polu je simpatican :D