Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda su ujednačeni, ali je Vujanović mnogo veći lopov, tako će on lako to da riješi u svoju korist. Na ovim našim prostorima vladaju lopovi-kriminalci od početka, sa izuzetkom Slovenije, ali i ona je u teškoj ekonomskoj situaciji jer je u raljama ekonomskog-fašizma, ali ostali su potpuno u bijedi i siromaštvu, samo lopovi žive ugodno.
...ne brtini se ti...i slovenci su krenuli stopama "jaranske privatizacije"...kako je janša istjerao jankoviča iz merkatora, tako je isti i krenuo nizbrdo...
Šuhveli mi ovaj rezultat Lekićev 50,5:49,5? Gdje su nevažeći glasovi. Isto pitanje za Vujanovića koji je objavio rezultat 51,3 prema 48,4 ? Daj Bože da ne zarate, opet će se završiti preko bošnjačkih grkljana.
Pobjednik je Filipo Vujanovich a Miodrag je kao pravi Srbin proglasio sebe pobjednikom i kad je izgubio
...odo' se ja prijavit' u majorizirane 'rvate :)...đe je bolje, u piperima il' u kučima? :)
...*** državu bez majoriziranih hrvata :)
...kad mi moremo imat 3 prešjednika, more vala i crna gora 2...1 crni i jedno gori...
...uzeo je i njima don milo iz usta...