Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubise me ljudi sve po glooovi bio sam na paradi htio sam pedarisati
eee RVASTKA PEDERSKA POSLA SVI STE VI PEDEERCINE ZESOKE TOLIKO IZ BL
trebali su ih zapaliti sve, po.pisam se na tu demokratiju gdje homo glupain bludnice gradovima
Ljubljea dico moja mojne tako, pushtite ih neka se ljube i oprost ce njih i vas blazeni stici. Ne tucite se osim po guzi, to je obicaj uvik bija u Splitu, licno znam ,i u stolnom gradu uvik bilo.
Mi heteroseksualci ne mozemo slavit ljubav?! Hajmo i mi skakat po ulicama jer se volimo! Ma daj...
U SARAJEVU ĆE STRUJA POSKUPJETI ZA 47,4%, A NIKO NIŠTA NE ČINI DA TO SPRIJEČI. DOK SE MI, GLUPI NAROD, GLOĐEMO OKO DJEČIJEG PROSJEKA I VJERONAUKE U ŠKOLAMA, POLITIČARI NAS ODRADIŠE ZA 47,4 %. ZAŠTO SE OKO TOGA NE DIŽE FRKA? NIJE NAMA VAŽNA VJERONAUKA, IMAMO MI SVOJIH PROBLEMA.
Treba razumjeti frustracije balkanskih plemena. Po svim parametrima prestigle ih sve države Evrope normalno da je neko kriv a ko je pogodniji od \"drugačijih\".
I ja sam bio protiv ped.era dok nisam zaglavio u ćorki.
svaka cast Splicanima, a sto se tice pedera i lezbi, nemam nista protiv njih, ali smatram da okupljanja poput tih gay parda, nisu nista drugo nego naivno emitiranje svega (pa i gluposti) koji dolaze izvana. neka se pederi i lezbe okupljaju po svojim stanovima i klubovima, a ne da na javnim mjestima izvode svoje egzibicije. 10 000 Splicana sa jedne strane, dok 400 pedera i lezbi (od koji su mnogi cak i izvan Hrvatske) dovoljno govori samo za sebe i pokazuje ko koga tu provocira i izigrava slobodu danasnjeg drustva. Bravo Splicani jos jednom!!!
dobro su prošli u Splitu u Sarajevu bi ih sve zapalili......nek džaba ne pokušavaju
Dakle \"+\" bijeg iz egipatskog ropstva oko 1312-e godine prije nove ere bio je ne velika, već FATALNA GREŠKA. Počelo je tada sa ZLATNIM TELETOM, Isus je pokušao idolopoklonstvo smanjiti, Muhamed ga je još odlučnije pokušao smanjiti, ali danas je greška idolopoklonstva poprimila nepopravljive posljedice: MNOŠTVO PUTNIČKIH AUTOMOBILA SU ISTINSKI I NAJVAŽNIJI BOGOVI VOZAČIMA ... ako misliš da to nije tako, reci mi ti svoju priču, TAKO TI TVOG \"BOGA\" PROSVIJETLI ME.
Hej \"+\" Mojsije je imao vrlo dobre namjere, al je polučio grozno djelo: IDOLOPOKLONSTVO. Zakasnio je sa dvjema kamenim pločama, pa su oni koje je oslobodio od egipatskog ropstva imali toliko vremena da su izlili ZLATNO TELE ... kad je Mojsije skonto da je zakasnio, stvar je toliko izmakla kontroli, da je i Muhamedu bilo vrlo teško porušiti KIPOVE u Meki ... danas je idolopoklonstvo pobijedilo. Simbol je PUTNIČKI AUTOMOBIL koji uvodi čovječanstvo u ekološku katastrofu.
Eh moja draga \"istina\" jednom davno, jedan psiholog je kazao: BUDALE SU MANJINE, ČIJE BUDALAŠTINE NISU U SKLADU SA BUDALAŠTINAMA VEĆINE.
... u Moskvi ili Splitu ... ... vlast bije merak kitu ... ... a ja volim jesti graha ... ... i prdjeti poput vlaha ... ... ako nekom smeta moja čuna ... ... spopast će ga moja buna :)
Izgleda da je vlast u Splitu podjednako mafijaška kao što je mafijaška i vlast u Moskvi ( stidim se što mojim krvnim žilama teče hrišćanska krv ).