Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zato mogu pljuvati po našim turistima koliko hoće.
da li je moguće da niko ne konta.. ovo je za čistu pohvalu. Neće se HRT ponašati kao neke trač novine, rekla-kazala, nego samo provesionalno. Kod nas nema ni zakona koji će reći šta se smije a šta ne, nema veze što je demokratija, tako u svakoj državi.. pa zato sad čitamo razne gluposti 20 godina..
Ja ovo podrzavam. Puno puta procitam glup komentar na Facebooku i onda kada vidim da ta osoba radi u nekoj firmi, odmah pomislim lose o toj firmi jer zaposljava takve idiote. Definitivno (ekstremni) licni stavovi zaposlenika mogu uticati na ugled firme.
jbga...kako posijes tako i pozanjes...
ZATO NEK SE OVDJE REGISTRUJU I MOGU PISATI ŠTA HOCE I KOLIKO ŽELE :)
A ko ih je pitao za misljenje? :D
Citam i ne mogu da vjerujem....Zar vrijeme konzervativnosti, zivota u strahu i zabranama, totalitarnih rezima.... nije proslo, zar ne zivimo u demokratiji gdje su sloboda govora, izrazavanj i misljenja zagarantovani.... Sto bi moja nana rekla: Ovdje je tesko ostat u pameti.
Demokratija? Dragi moj TV.
Mislim da ipak ovu odluku djelimično razumijem. Evo kako.... Postoje emisije na televizijama koje su političkog karaktera i u kojima je prirodno da novinar iznosi svoje mišljenje. Međutim... Evo primjera FTV... Za vrijeme dnevnika, u kojima bi trebalo da se vijesti prikazuju objektivno i samo objektivno bez ikakvih vlastitih opaski i mišljenja, često čujemo: "Još jedanput su političari pokazali kako su nesposobni..."; "Lopovi i SDA/SDP/BiloKojaDruga..." i sl. Nerijetko su ti novinari i upravu, ali nikako svoje mišljenje se ne može iznositi u emisiji u kojoj narod treba da sam formira svoj stav po nekom pitanju, jer onda to nisu vijesti, onda je to propaganda i manipulacija.
cim se kosis sa rezimskim misljenjima spadas u ............................... nepodobne u "drzavama" nastalim raspadom sfrj uglavnom se sve vrti oko toga podobni 20% VS nepodobni 80%