Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidim mnogima je ovdje do rata i nekih "velikih" zemalja,balavci jedni prvi put da zapuca pobjegli bi glavom bez obzira...kome je do rata u kuci mu bio
Ma daj bolan,iza tastature sve heroji,ne d'o Bog da zapuca,pobjeglo bi to po Evropi,misle da je rat ko igra Call of Duty,il da ima neka aplikacija za ratovanje...ponovicu kome je do rata u kuci mu bio
A gdje je glad kad nemas po 5 dana ni mrvu hljeba i djecu gladnu gledas. I tijela krvava oko sebe.. Rat prizeljkuju samo oni koji ga nisu vidjeli ni na tv-u i mentalni bolesnici!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ni albanci, ni makedonci, ni ostali posten narod makedonije ne zeli sukob i nikome nije jasno ko je grupa i sta uopste traze. ako su teroristi, valjda imaju neke zahtjeve. ovakva desavanja jedino odgovaraju trenutnoj vlasti u makedoniji, koji ocito na sve nacine pokusavaju zadrzati fotelje.
koji je motiv i cilj te grupe ?
Motiv je americki, a cilj destabilizacija ovog dijela Evrope, a zasto tacno, pokazace vrijeme. Po meni,buduci transport i trgovina ruskim energentima...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo podsjeca na one cetnicke barikade u sarajevu pocetkom 92
supci da vas dodikov pusipus nije napao
ma udrite po muslimanima jebo vas nikolic i dodik supci nacionalisticki
ameri prvi izrazili saucesce....pa oni su ih i poslali :(
Pobogu odrzimo mir na balkanu bar 100godina :D Mjera
svemu sto se u kumanovu desava to su kumovi dodik i onaj supak odnosno sopak nikolic
Makedonija je vise od pola Albanska. Sto yes yes.
U pamet ljudi manite se rata...
Ugl bespotrebno se spekulise ko je i zasto... jednostavno se opustite jer ce definitivno biti onako kako su svjetske sile isplanirale. Jadan narod...
Tacno! Samo, ja mislim da ovaj put ni Albanci ni Makedonci ne zele sukob koji im ameri podmecu. Kome je jos normalnom do rata?!
cifutima je jako stalo da zarate u Makedoniji jer ne mogu drukcije potopiti fabrike i privredu Makedonije te ubaciti svoje proizvode i kompanije na trziste, zalosno je sto su vlasi opet ti koji destabilisu region, jadnici misle da rade u ime velikosrpstva a ne vide da su sluge cifutske.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve vlaska posla, gdje god ih ima naprave sranje, sad sam u dilemi dali je uopste napadnuta Policijska stanica u Zvorniku, nije moguce da Policijska stanica nema video nadzor, zasto snimak nine objavljen javno, moje sumnue su da su vlasi iscenirali cijeli dogadjaj ubili i donijeli u stanicu neduzno dijete kako bi nesta dokazali i pokazali javnosti u isto vrijeme odstranili Policajca koji im je smetao ili znao nesto sto nevi smio znati. Podrska narodu Makedonije, ne dozvolite da vam srbi upropaste drzavu kao sto su upropastili i upropastavaju nasu.
Sve karte su u igri, cim se petlja, automatski nije onako kako govore da jeste...
Ovo korumpirani Gruevski iscenira, opozicija ga pritisla, nikakvih terorista nema tamo, farsa.
ravnopravnost za albance u institucijama države ili cijepanje svakome je vlahaluka preko glave