Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ISLAM Vojvodina je većinski srpska baš kao i Raška Oblast. Sandžak ne postoji. Raška oblast se naslanja na Republiku Srpsku. Prouči malo geografiju!
Zaista ste jadni moje Bošnje. Znam da biste vi rado neki svoj plan za Srpsku ali to se neće dogoditi.
A vi Bosnjaci ste najsmesniji, kome pricate da ne sme prismrdeti na Kosovo, a vi ne smete u Republiku Srpsku koja je jos uvek deo BiH...HAHAHA... Pricacemo mi vama kad ode RS isto kao i Kosovo, potpuno isti razlog-etnicko samoopredeljenje. Pa ce onda Hrvati iz HB. Pa da vidim vas onda :D
siptare treba satrati, drogu prodaju po Sarajevu.
Šta tebe boli kyrac za probleme srpskog naroda ? Bavi se problemima naroda kojem pripadas i ne upotrebljavaj Srbsko pismo kad se obracas .
100% kosovo. ja plana i vanGo. jeli mogo nesto gluplje izmislit ili neku igru napraviti. evo imam ja ideju. nek predlozi shiptarima da bacaju novcic. ako shiptari pogode onda dobijaju i onaj juzni dio srbije koji ce vjerovatno za koju godinu takodjer postati dio kosova, a ako srbi dobiju onda dobijaju 10% kosova.
Od 1 do 100: 69. 6 = smrdi sa juga. 9 = smrdi sa sjevera. Hahaha
ironije sudbine - siptari 50 godina molili srbe za autonomiju, a sad srbi mole siptare za istu.
pa sta ce im kosovo i toliki siptari.treba da budu sretni da su ih se rijesili.
oko broja 50 je predlog da se srpi kupe i odu za srpiju tamo gdje im je mjesto. bas onako kao sto su radili sa spima iz hrvatske, thaci im je kupio traktore i nema frke, novi su nece ih otkazati na putu da ne bi se onda naselili uh nedaj boze.
Kosovo je guzno crevo Srbije
@realista mi smo izabrali, je6avat cemo smrde dok budu postojali, oni su planetarno smece i citav svijet dijeli to misljenje. Sva njihova politika pociva na primitivizmu, nasilju i lazima. p.s. Odrasle su nove generacije Bosanaca koje ne zaboravljaju i ne prastaju!!!
Aljbanci pljeeeez, dajte nama maljo autonomija na Kosova, mi smo fini narod i duljat cemo vase obrezane kite, pljeeeez, pljeeeeez....
Plan-B- ili plan Bosna Podjela po upitniku 1-3, uz pesmu: -Uzmi sve sto ti se pruza, danas si Bosna, sutra crevka iz guza.-
Plan B BEZ