Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doticni kaze Drogbi da je nepismen a u njegovom clanku u svakoj recenici po 3 greske :). Kad god pokazujes prstom na drugog sjeti se da 3 prsta na tebe pokazuju :)
oj drogbice koji si ti heroj. tacno si ko i ovi polupismeni srbi iz beca. znas samo da mrzis. pisanje, pravopis i gramatika naseg lijepog bosanskog jezika ne idu ti bas od ruke. kao i svaki mrzitelj, i ti si jedno izamniulisano polupismeno celjade. upratio sam tvoje komentare i vec ti znam listu onih koje mrzis. nisi si ni ti odlucio jos ko ti je najmrzi, nego eto, kako osvane koja vijest ti odlucujes ko je danas u tvojoj nemilosti. dakle najvise mrzis srbe i ne znas da su ti mrzi oni, pravoslavle ili nesto sto ni sam ne mozes da osegnes...al nesto u njima jer tebi su svi isti- tebi ne stima. dalje meris jevreje, njih castis starim pogrdnim nazivom - cifuti. sljedecei na tvojoj listi su socijaldemokrati , koje zoves komunjarama. ali i kod tebe, kao kod svakog neukog mrzitelja jasna je jedna stvar. kristalno je jasno to da ti kod sviju njih mrzis upravo ono sto je u tebi samom najizrazenije. njihov radikalizam. dakle nisi nista bolji od prosjecnog cetnika, izraelskog okupatora gaze ili nekog poluprosvijecenog panslavistickog staljiniste koji bi sve satjerao u gulag. prava si nepsmena baraba
ucenik, slazem se! znao je Tile kako treba sa marvom!!!
Tito je imao pravo, PALICA I GOLI OTOK SU ZAKON
Nemaju srbi muda za to, oni su samo jaki na rijecima i kad treba nekog s ledja ubost, napast nekog nenaoruzanog. Tako da je ovo suplja i nema nista od toga.
Sto ga ne ubiju, zasto mu prijete, sto se mene tice dabogda svi izginuli...svijet bi bio puno ljepsi bez tih srpskih smrdljivaca!
I treba dzelatu da uskrate zivot..
šuplja