Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.........treba im dati po guzici.......70 godina gule ovaj narod i nikada im dosta...............
ubila ih ebola...
Ma sve bi ja komuniste i njhove podanike u Sj koreju poslao da tamo zive u blagodati komunizma . Ionako nam je to najprijateljskija zemlja bila za vrijeme kaplarsko bravarske diktature
bez obzira sta je broz bio i sta ko misli o njemu krajnji cinizam je odugovlaciti spor tako dugo. onog kretena koji se naknadno javio ne vrijedi ni komentarisati.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
hocete beli dvor koji je pravio kralj Aleksandar a Tito uzurpirao...u Kumrovec,tamo trazite imovinu austrougarskog kaplara
Od 84te do danas... A taj čovjek vam je sve dao :D Citiraju se ' mi smo more krvi proljili... ' a pljuje mu se na grob svaki dan. Fkt najgori narod na dunjaluku ni oni indijci nisu gori.
Taj čovjek nikad nikom ništa nije dao osim samom sebi.
Gdje je nada za sav narod? Nisu svi Titovi nasljednici... Da ovdje iko razmislja kao Tito sve bi bilo puno bolje... Al' jbg, mozak zatrovan nacionalizmom, nije ni cudo sto sve vise i vise tonemo.
bolje da te tatica izdrko, dzaba se ovako blamiras :)
Žrtve režima koji ih drži 35 godina na ledu.
otkud brozu imovina???......on je bio dozivotni predsjednik i nije imao imovine i plate jer je imao sve besplatno.....dakle po toj logici stotine vila koje su nosile njegovo ime i bile za njega izgradjene bi trebali dobiti brozovi.....pa onda brijune,brodove,jahte,mostove,lovista,hotele,automobile itd....poznato je da josip broz nikad nije uplacivao ni penziono jer nije imao plate pa tako njegova udovica jovanka nije imala pravo na penziju...valjda je mislio da ce zivjeti vjecno ....i jos nesto njegovim nasljednicima bi konacno trebalo reci da su potomci zlocinca i sotone i da se nemaju cime ponositi i sta traziti....mozda da ih posaljemo na "titov goli otok" ???
Na Goli Otok idu takvi kao ti :)))
moram te razocarati......ovo nije vrijeme josipa broza....a gospodja svetlana neka ide od hrvatske traziti brijune......jer oni nisu u srbiji ni bosni...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
cuj skoro 35 godina neopravdanoi dugo :)