Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kad ti nato napravi državu. a nisu politički zreli ni za kućnog savjeta.
Napravio je državu Milošević sa: Na Kosovu ubijeno oko 13.500 ljudi, 860.000 ljudi protjerano, Srbi otrovali 20.000 bunara vode po Kosovu, Srbi pobacali 502 albanske djece u bunare, 20.000 žena silovano, porušeno 218 Džamija, rat na Kosovu je i kraj Miloševićeve karijere, ratna šteta oko 17 milijardi eura
stoko beščutna
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
ZBOG VJECITOG MIRA U REGIONU NAJBOLJE JE SRBIJU PODJELITI SANDZAK VRATITI BOSNI PRESEVO VRATITI KOSOVU VOJVODINU PRIPOJITI HRVATSKOJ i MAĐARSKOJ TIMOT PRIPOJITI RUMUNIJI PIROT VRATITI BUGARSKOJ A SRBIMA,VLASIMA I POSRBICAMA OSTAVITI BEOGRADSKI PASALUK UZ NADZOR UN.
I onda kad si se probudio video si da si se usrao. Menjaj pelene, dismr.
ne to je već počelo sa Kosovom
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Izgleda da se ta zajednica srpskih općina nikad neće napravit ... ??? Pošteno . . .
Pogodi ko je Baine..a ko je batman..
Hajd neka, bar je sad politika zanimljivija
Ovo se desava kada proglasis grad drzavom.Kosovo drzava,samo zato sto je to slucajno palo Amerikancima na pamet.
Nista u poredjenju sa chetnicima.
svi u evropi su svjesni sta se desava na balkanu.....hrvati su veoma mudri...izvukli su se iz bosnjackog zagrljaja i danas gledaju sa strane sta se desava........siptari i bosnjaci su braca koja sljepo sljede svog sultana koji stvara sunistan......posto su unisteni dzihadisti na istoku erdoan borbu prebacuje u evropu odnosno balkan....bosnjaci i siptari pomazu erdoanu da osnuje sunistan....vidjet cemo koliko je bosnjaka i siptara spremno da pogine za tu velicanstvenu ideju :)
Sto su progresivni ovi pekari
Prhno Mahmuti
da smo kako treba i nasi banditi bi bili s maskama na sjednicama a nebi nas levatili ko zadnje papke.nama je naj vaznije da se mrzimo i prepucavamo, ja vise nisam siguran da se i mrzimo,retorika mrznje nam presla u naviku pa samo mlatimo praznu slamu.
Jao Siptarije, sto su slatki :-)) Pravi parlamentarci. Mogli su da se naoruzaju, ali su izabrali ovu gandijevsku metodu pasivnog otpora. Treba im ipak dati bokserske rukavice ako dodje do fizickog obracuna, pancire u slucaju pucnjave, ronilacku opremu u slucaju da ih opozicija polije vodom i uvazeni poslanici ne moraju da prekidaju skupstinska zasjedanja mlade i perspektivne drzavice u povoju. Takoreci, drzave nedonosceta :-)
HRONOLOSKI...1991- Slovenija je srce Srbije.. 1991 - Hrvatska je srce Srbije.. 1992 - Bosna je srce Srbije.. 2006 - Crna Gora je srce Srbije.. 2008 - Kosovo je srce Srbije.. . . . 2017 - Vojvodina je srce Srbije....2018 Sandzak je srce Srbije...bolesnici
ko je bolesnik ko se tebi obraca i sto tebe uopste zaboli kur.ac idi knjigu kakvu otvori mongoloidu
Haahaha koji levati braco draga, mogu dok im tamo ne uleti bombac umjesto suzavca.
Svaki komentar je suvisan. :D
xaxa vidi siptarske teroriste sa gas maskama xaxaxaxaxaxa..necete jos dugo da jedete mlad paradajz
Gospodine Predsednice, verujem da "parlament" njima bratskog Isil-a u ratom zahvacenoj Raki odise sa vise sekularnih i demokratskih vrednosti. :)
Ovako bi bilo da Bosnjaci sami vode drzavu. Mozda i gore.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...ma prosto nije moguce da je ovo takozvana "najmladja evropska demokratija", mora da je u pitanju cetnicka propaganda. :)