Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda će se napokon odgonetnuti značenje njegovih poslednjih reči zabeleženih u crnoj kutiji: "Daj da ja malo vozim"
Ma ja, čim je avion pao na teritoriji BiH, odmah nova istraga....ne bi li se našli kakvi kvazi dokazi da je BiH kriva za smrt predsjednika. Da je avion kojim slučajem pao izvan granica BiH, slučaj bi bio ne završen, nego izbrisan iz historije. Btw nije ga niko ubio, ubila ga je fizika (gravitacija, inercija.....).
Boris Trajkovski je bio veliki prijatelj nase domovine, Bosne i Hercegovine.
Potrebno je do kraja razjasniti pad predsjednickog aviona i zaustaviti daljnje spekulacije i razlicite teorije zavjere. Iako sam blizi stajalistu da je za tragediju kriva losa procjena pilota i tadasnji izuzetni losi vremenski uslovi. Pokojni predsjednik Boris Trajkovski je bio dobar covjek i pozitivna politicka licnost u BJR Makedoniji i regionu.
i ptice na grani znaju, naručeno ubistvo
TESKA TEMA.......I OPASNA......