Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Originalan oglas: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-750i-b6-werkspanzer-armoured-gepanzert-panzer-meerbusch/188302542.html neko se zajebavao, a Kilxovci odmah pod SKANDAL rubriku stavljaju :)
Kopiraju četnički portal Kurir
ovo samo imbecili mogu raditi ostavite covjeka da lezi na miru bio je ljudina
ne brini i alija je jeo volove i na palama i beogradu konsultovao se on i sigurno uz neko pečenje mu dođe u glavu obećanje zlatne kašike :)))
Prodajem Passata, crnog, model "Svaki moguci guzonja iz BiH ga vozi", bez sofera!
Dobro je da su pokazali model da znam koji da ne uzimam u obzir. Samo jos nisu rekli tko nudi osiguranje za taj BMW - CIA, FSB, MI6, NSA...?
Koji crnjak majko draga...haha...:D
Samo za info, ovo i jeste tenk! Ko ne zna neka šuti!
rupanaguzici:"Samo za info, ovo i jeste tenk! Ko ne zna neka šuti!" Samo se ti tjesi. I Causeskua su vozali u PRAVOM TENKU pa mu ni to nije pomoglo. Nije to do auta, nego do osiguravajuce kompanije. :-D
hahahha
Evo auta za Zukorlica!!!
Ilija Kobac:" Evo auta za Zukorlica!!!" Ostavlja bijeli trag iza sebe?
www.spoted.ba registruj se i upoznaj se !!!
pa da me roknu ko dzindjica.
@sarajlija80:"pa da me roknu ko dzindjica." Bakire, jesi li ti ti? :-D
17 800 eura ??? Jel to mozda tenk ?
Nikad necu neke ljude razumiti !
Kaže sličan njegovom autu...