Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrdite vi komentatori,vidi se koga bi vi klali i na rostilju pekli,sram da vas bude ,seljaci jedni neskolovani,citav dan komentarisete i vi ste mi neki narod,Albanci su bolji od vas,
NEMOJTE ZAMJERITI SRBIMA, MI SMO 550 GODINA POKUSIRALI STVARAJUĆI NEKI SUPER NEBESKI NAROD. NAŽALOST NISMO USPJELI U TOM PROGRAMU, PA SMO DOBILI TEŽI OBLIK MUTANTSKO POREMEĆENOG LJUDSKOG RODA ZVANOG SERVE ILI SLUGE. POKUS JE OBUSTAVLJEN DO DALJNJEG ...
siptari sm...rde, gho...vna
Haj Nehaj-Pijesak....jadan ti seljoberu def-ektno genocidni !!!!!
Mislim da se Dick tek sada skonto da se koristio izvitoperenim srpskim informacijama zapisima pa pokusava sad da ugladi situaciju koja se lako moze okrenut protiv njega.
Gotovo, našao se neko da i njega malo pričepi da pripazi šta priča... Heil demokratija!
Malo pomalo od cijele frke nema nista. Znacajno je da jaki mogu uraditi svasta, a da slabi moraju slijediti misli velikih. Vjerovatno se pokazalo da sve mora pod kontrolu. To sto nema dokaza nema veze, steta je vec uradjena. Na kraju jos sam vam i prijatelj. Zasto? Pa zato sto sam vam mogao i gore napraviti, a nisam.
strasno da se svjedocima prijeti preko medija, strasno.