Ivo Sanader u pritvoru
0
"Nisam kriv i nisam bježao"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jah sada u vrijeme vinel liberalizacije... mogu gdje hoce a u p.m. trebali smo mi jos cekati sa ovim... ovako samo moze po bosni bjezati a ondako gdje hoce....
Jeste umjesan u kriminal ali ne ovoliko kokilko ga zele predstaviti losim, on ce se vratiti u Hrvatsku i tad ce poceti odmotavanje klupka. Imam informacije da iza svega stoji Tudjmanov sin i oligarhija zvana ADZ jer oni ne izgovaraju HDZ.
ivo nedaj se framasonskim ljigavcima tipa josipovića! NISI KRIV žele crvenu bandu dovest na vlast da NAPRAVE REPUBLIKU SRPSKU KRAJINU slijedi KARLOVAC - VIROVITICA - KARLOBAG -- DRUGI ČIN!
Ma moj ti je li se to ti salis? Taj \"nas dragan\" je mala maca za Sanadera kokosko! Nije ni kopija ni po inteligenciji ni po reputaciji a ni po lopovluku. On je samo sitni svercer i manji tip kriminalca. Priglup je on za ovakve stvari.
Vako hoće i našem Draganu da napakuju, al nemogu, naš dragan čist ko suza:) U koju se god firmu naš Dragan umješo, u njoj cvjeta poso i hrvati koji u njima rade:)
Opet ovi slikaju sa TV-a xD ahahaha....xD
komunjare i ostaci udbe ozne kominterne i druge internacionale hoće da naprte lopovluk poštenom katoliku i rvatu
Pa da nije bjezao , mogao je onda javiti policiji da dolazi. A ne advokatu poslat poruku da je na \"poslovnom putu\"