Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Oni koji su otporniji, mogu podnijeti ovako visoke doze", objasnio je direktor niškog zavoda Radovan Karadžić za Blic. Radovan Karadzic LOL
Sada dolazi do izražaja ona isprobana: "Tražili mu krv u alkoholu"
hhahahaahha, legenda; ne daj boze sjest sa njim i "malo picuknut*"
Etanol mala maca za njega :D
Zaustavi policijska patrola pijanog vozaca. -Kolega, daj balon -rece jedan policajac. A pijani vozac ga uhvati za ruku i kaze: -Burazeru, nemoj molim te balon, sipaj mi u casicu.
Volim i ja rakijicu,al ovaj definitivno nije normalan... :DDDDD
Hebali majku radovan karadzic Nije u hagu znao Sam da nesto muckaju
Ispunio si normu !! Bujrum u moju mahalu na takmičenje sa lokalnim pipićima pred granapom :D
otrovan :-)
Toliko o preciznosti aparata. Cuj 5,5 promila. Kakva je ovo vijest. Treba pisati o nepreciznom uredjaju. Sa 5,5 bi tu rakiju sad sa Njegosem pekao!
Oooo rakijo rako, ja te volim jako, a ti mene rako u tvorZa polakooo :D
Komšija popijel se šta? Pa eto onako komšija, ništa pretjerano, jedno 2-3 litra. :))
Ko da je popio medicinski alkohol, mada mislim da bi za ove sto peku rakiju, trebalo povecati toleranciju, da mogu piti eto recimo do 3 promila, jer ipak njima je to posao, a kako vidim i sa 5.5 funkcionisu sasvim normalno, godine su to iskustva;)
Jel mu ostalo išta rakije, ili ju je svu maznuo? :D
Kakva su tuzna vremena dosla da ne mozes ni Kazan za peci Rakiju voziti a da te Milicija ne zaustavi... -Sudija:Druze vi ste vozili auto Fiat - Okrivljeni:Sta Fiat???
0.5 ili 5.0 isti vrag. Jedna petica i jedna nula.
A alko test mora da je baždaren po JUS-u. Gdje će bit' 5,5, pa to je koma brate :-)))))